Τι είπε ο Κούγιας για τον Ιβάν Σαββίδη!

Τι είπε ο Κούγιας για τον Ιβάν Σαββίδη!

Μέλι έσταζε ο Αλέξης Κούγιας για τον Ιβάν Σαββίδη μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στην ΑΕΛ! 

Τι είπε ο Κούγιας για τον Ιβάν Σαββίδη!

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ συναντήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιβάν Σαββίδη και παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη μίλησαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλλον της δικής του ομάδας.

Εκεί, όπως είπε ο Ιβάν Σαββίδης του είπε να πουλήσει την ΑΕΛ και να έρθει να γίνουν συνέταιροι! Μάλιστα χαρακτήρισε «καταπληκτικό φίλο» τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρότι δεν έχει στηρίξει μέχρι τώρα καμία από τις θέσεις του «Δικεφάλου». Το αντίθετο, μάλιστα…

Πάντως, προσκάλεσε τον κ. Σαββίδη στην «AEL FC Arena» να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

«Έχω κάνει έναν καταπληκτικό φίλο στα 66 μου χρόνια. Αυτός λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Είχα μια μεγάλη συνάντηση μαζί του, ανταλλάξαμε απόψεις. Τον φίλο μου επειδή πολλοί τον εκμεταλλεύονται, δεν παίρνει αυτά που του αξίζουν. Για την άποψη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη συμμερίζομαι απόλυτα και έχουμε πει ότι θα αποτελέσουμε τουλάχιστον ένα δίδυμο ανθρώπων.

 Είμαι καλός δικηγόρος, αυτά που μου περισσεύουν τα βάζω στο ποδόσφαιρο. Είναι άδικο, άνθρωποι σας σαν εμάς να μην παίρνουν ικανοποίηση. Δεν είχα ποτέ τέτοια άποψη για κανέναν ιδιοκτήτη ομάδας. Του το είπα, μπροστά στο Ζαγοράκη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ του κοστίζει πολύ περισσότερο και παίρνει λιγότερες ικανοποιήσεις από αυτά που πληρώνει. Μου απάντησε, «πούλησε την ΑΕΛ και έλα να γίνουμε συνεταίροι». Του είπα ότι δε γίνεται αυτό. Του είπα ότι με θωρώ ευλογημένο που είμαι ηγέτης αυτής της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να πουλήσω τις μετοχές μου.

Εχουμε δώσει το λόγο μας να συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς. Τον προσκάλεσα να έρθει την Κυριακή, να έρθει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εγώ είμαι προσκεκλημένος να δω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσει τις στιγμές που του αξίζουν», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε και για τη δική του ομάδα, προαναγγέλλοντας αλλαγές…

«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον ΠΑΟΚ που συναίνεσε για ενός λεπτού σιγή για τον Μπάμπη Μπλιώνα. Εύχομαι αυτό να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Μέσα στο γήπεδο έχουμε να μοιράσουμε τα πάντα, στην εξέδρα όμως το όνειρο μου είναι να έχουμε αδερφωμένους οπαδούς. Είδαμε ένα παιχνίδι χωρίς καμία ένταση.

Είμαι στεναχωρημένος από την απόδοση της ομάδας. Είμαι και από την Κυριακή για την τραγική απόδοση. Αποτελεί προσβολή στην προσπάθεια που κάνω, τέτοιες εμφανίσεις. Ολα τα ματς είναι τελικός για εμάς. Είναι πολλά πράγματα που μας έχουν πειράξει αλλά πρέπει να τα κρατήσουμε για τα αποδυτήρια. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Μετράω μέχρι το 100 για να πάρω αποφάσεις. Αυτή η ομάδα θα βρει το δρόμο της με κάθε τρόπο. Δεν ξεγελιέμαι από τη νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά και την εμφάνιση με την ΑΕΚ.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω και από συμπεριφορές ανθρώπων που βλέπω. Θα τα διορθώσω όλα…», σχολίασε.

Best of internet