Πανιώνιος: «Σεβαστείτε τον κόπο μας»

Πανιώνιος: «Σεβαστείτε τον κόπο μας»

bet365

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Λεβαδειακό, εξέδωσε η ομάδα του Πανιωνίου.

Παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό, είχε η ομάδα του Πανιωνίου, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον Νίκο Πουλημά, ότι με τις αποφάσεις του και τον μη καταλογισμό πέναλτι, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση:

Για πολλοστή φορά τη φετινή περίοδο, τελειώνει ένας αγώνας του Πανιωνίου με τις διαιτητικές αποφάσεις να είναι και αυτές που έχουν κρίνει το τελικό του αποτέλεσμα. Στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο διαιτητής Πουλημάς, αγνόησε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, τη στιγμή μάλιστα που ήταν μπροστά στη φάση.

Κύριοι της ΚΕΔ, περιμένουμε ακόμα τις δικές σας ενέργειες. Σεβαστείτε τον κόπο των προπονητών μας και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου μας.

Εμείς ούτε πρόκειται να σταματήσουμε να δημιουργούμε ομάδα που θα την ζηλεύει όλη η Ελλάδα, ούτε θα σταματήσουμε να προσφέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Εσείς θα προσφέρετε επιτέλους κάτι;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα