Γκάλο: «Χαρούμενος που βοήθησα»

Γκάλο: «Χαρούμενος που βοήθησα»

Gazzetta team
Γκάλο: «Χαρούμενος που βοήθησα»

bet365

Ο Γκάλο αναδείχθηκε MVP του αγώνα της Ενωσης με την Κέρκυρα.
Με δικό του τέρμα άνοιξε σήμερα ο δρόμος για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας. Ο Γκάλο αναδείχθηκε MVP του αγώνα και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο. Οπως όλοι στην ομάδα. «Η Κέρκυρα ήρθε και έπαιξε κλειστά. Αλλά το πρώτο γκολ που πετύχαμε τους ανάγκασε να ανοιχθούν περισσότερο. Προς το τέλος του ματς ήρθαν και τα υπόλοιπα γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα και εγώ να κερδίσουμε και επέστρεψα με γκολ. Είναι φυσικό ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να θέλει να μας βλέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σε διαστήματα του ματς που δεν συμβαίνει αυτό, να εκφράζεται με αποδοκιμασίες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παίζουμε καλά σε όλο το παιχνίδι», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον Ζοζέ Μοράις και το 4-4-2 που έπαιξε σήμερα η Ενωση. «Παίξαμε ένα διαφορετικό σύστημα σήμερα. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτά που θέλει ο προπονητής. Βέβαια είναι μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα και όπως όλοι καταλαβαίνετε, χρειάζεται χρόνος για να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε όλα αυτά που θέλει από εμάς ο νέος προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα