Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-0

Γιώργος Ντυμένος
Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-0

bet365

Ο Ατρόμητος με δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε το γκολ με τον Μπάγκα, κέρδισε 1-0 τον Παναιτωλικό και ουσιαστικά... αγκάλιασε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου!
Τις βάσεις για την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε σήμερα ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Σε ένα ματς που είχε δύο πρόσωπα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο εώς κακό, χωρίς ρυθμό και φάσεις. Στο δεύτερο μισό όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το «τρίποντο», έπαιξαν φουλ επίθεση και τελικά το πήραν.
Μέτριο πρώτο 45λεπτο
Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση και παρόμοια διάταξη. Αμφότερες κατέβηκαν με 4-2-3-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να παίξουν από την αριστερή τους πλευρά με τον Μπίτολο και με κάθετες πάσες. Ο Αργεντινός με μία ανάλογη μεταβίβαση βρήκε τον Λημνιό στο 7', ο νεαρός μπήκε στη περιοχή των φιλοξνούμενων, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό. Αυτή εκ των υστέρων αποδείχθηκε η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Στα επόμενα λεπτά ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν απειλούσε. Περίπου μετά το ημίωρο τα «καναρίνια» άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς. Κέρδισαν μπάλες στα χαφ και άρχισαν επίσης να ανεβαίνουν με αξιώσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου. Ωστόσο ούτε εκείνοι έκαναν κάποια «μεγάλη» φάση. Ετσι η ανάπαυλα βρήκε τους δύο «μονομάχους» με το... λογικό για την εικόνα τους 0-0.
«Καιτιγιστικό» 20λεπτο
Στο δεύτερο μισό όμως η εικόνα άλλαξε άρδην. Ο Ατρόμητος από την αρχή έδειξε τις... άγριες διαθέσεις του. Απείλησε με τον Λημνιό δύο φορές (ο νεαρός ήταν πολύ κινητικός, αλλά στάθηκε άτυχος στην τελική προσπάθεια), με την είσοδο των Ούμπιδες και Τόνσο έπαιξε φουλ επίθεση και τελικά δικαιώθηκε στο 65' με τον Μπάκα. Την ίδια στιγμή τα «καναρίνια» είχαν πρόβλημα στο να κρατήσουν τη μπάλα και δέχονταν συνεχώς πίεση. Μόνο στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όταν και έκαναν αλλαγές, ενώ «γύρισαν» το σύστημα πρώτα σε 4-4-2 και μετά σε 3-4-3. Αλλά ήταν αργά. Το «καταιγιστικό» 20λεπτο των γηπεδούχων (45΄-65') τους χάρισε τη νίκη.
Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (54' Ούμπιδες), Μπάκα, Μπρίτο (80' Βασιλείου), Μπαστακός (57' Τόνσο), Λημνιός, Λα Ταλέκ.
Παναιτωλικός: Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85' Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73' Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73' Λεντέσμα), Μαρκόφσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα