Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-0

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-0

bet365

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Πάρντο κι ένα του Ομάρ, νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μπέντο να δίνει χρόνο σε πρόσωπα που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε στο «Καραϊσκάκης» τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου μετά το 2-2 του περσινού ματς για τον ίδιο θεσμό, οι πρωταθλητές Ελλάδας ήθελαν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο επικράτησε 3-0 της ομάδας από τα Χανιά και έτσι είναι στην κορυφή του 2ου ομίλου (Χανιά και Σπάρτη οι άλλες δύο ομάδες).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πάρντο, που είχε όρεξη και σκόραρε δύο γκολ, ενώ σα να μην έλειψε μια μέρα ήταν ο Ομάρ, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία και διαμόρφωσε το 3-0, στην επιστροφή του στην αρχική 11άδα. Καρντόσο και Τσόρι έψαξαν το γκολ, αλλά... δεν.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Πάουλο Μπέντο, όπως ήταν γνωστό, προχώρησε σε αλλαγές, σε σχέση με τους παίκτες που προτιμά να έχει στην 11άδα του - ειδικά στα τελευταία ματς.

Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Πάουλο Μπέντο παρέταξε την ομάδα του με τον Λεάλι στο τέρμα και τους Ρέτσο, Σιόβα, Βιάνα, Ομάρ στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Ρομαό ήταν το δίδυμο στα χαφ με τον Τσόρι να επιστρέφει στην 11άδα, πίσω από τον Καρντόσο. Μάριν και Πάρντο ήταν στα... φτερά.

Ο Παράσχος από την άλλη, έκανε και εκείνος αλλαγές, ξεκινώντας με τους Κοκκαλά στο τέρμα και τους Στάθη, Κάργα, Μπανανά και Γιορέντε στην άμυνα. Στανισάβλιεβιτς και Ντεβεσά ήταν τα δύο χα, ο Ντιλαβέρ ήτα στην κορυφή κι οι Γουνδουλάκης, Ηλιάδης και Ντίνας ήταν η τριάδα πίσω από τον φορ.

Πάρντο... is back!

Ο Ολυμπιακός κι ο Φελίπε Πάρντο μπήκαν στο ματς με... κεκτημένη ταχύτητα. Ο Κολομβιανός, που είχε να βρεθεί σε αποστολή από τις 18/9 και το ματς με τον Ηρακλή, όχι μόνο ξεκίνησε στο βασικό σχήμα αλλά σκόραρε στο 5' ένα πανέμορφο τέρμα. Ο Ομάρ του έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι και εκείνος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή άνοιξε το τέρμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αν κι ο Πλατανιάς προσπάθησε να ισορροπήσει και στο 37' απείλησε για πρώτη φορά με τον Ντίνα να δοκιμάζει το πόδι του από τα αριστερά, αλλά την προσπάθειά του έπεσε και μπλόκαρε ο Λεάλι στη δεξιά του γωνία, ενώ στην εξέλιξη της φάσης τού έγινε φάουλ.

Ύστερα από λίγα λεπτά υπεροχής του Πλατανιά, ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0. Στο 42', ο Ντεβεσά έκανε τραγικό γύρισμα, ο Καρντόσο πήρε την μπάλα, με το αριστερό του σουτ, έξω από την περιοχή, να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το... τελείωσε σε 2'

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει ένα καλό σουτ, αλλά ο Λεάλι απόκρουσε χωρίς πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0 με τον Βιάνα στο 55', αλλά ο Κοκκαλάς ήταν στο σωστό σημείο και μπλόκαρε την μπάλα.

Εκεί που ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα δίλεπτο ξέσπασμα και... έσβησαν κάθε όνειρο του αντιπάλου τους για να φύγουν από το ματς με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 67' ο Σιόβας βρήκε τον Πάρντο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά ανάμεσα από Μπανανά και Καργά, γράφοντας το 2-0, ενώ με το που έγινε η σέντρα, ο Ομάρ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο δεξί σουτ τελείωσε τη φάση, βρίσκοντας δίχτυα.

Ο Ομάρ είχε να σκοράρει από το 5-0 με την καλλονή στο «Καραϊσκάκης» στις 16/4. Τότε και πάλι στα αριστερά είχε αντίπαλο τον Γιορέντε.

Βέβαια, η όρεξη των πρωταθλητών δεν είχε κλείσει και έψαξαν κι άλλο γκολ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 76' ο Μπουχαλάκης βρήκε εξαιρετικά τον Τσόρι, ο οποίος πήγε να σκοράρει, επιχειρώντας ένα σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έξυσε το δεξί δοκάρι του Κοκκαλά.

Ο Τσόρι προσπάθησε να σκοράρει και στο 85', όταν η απευθείας εκτέλεσή του πέρασε άουτ, αλλά η μπάλα επίσης πέρασε άουτ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ευαγγέλου δεν άλλαξε κάτι και έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν σε μια άνετη νίκη, μπαίνοντας με το... δεξί στο θεσμό του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μάριν (65' Μανθάτης), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Πάρντο.

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβεσά (83' Μουνάφο), Ντίνας (72' Σκαρντιέλι), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67' Τσουράκης), Ντιλαβέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα