Ιβάν Tv και Τζαβέλλας!

Ιβάν Tv και Τζαβέλλας!

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ιβάν Tv και Τζαβέλλας!

bet365

Ο Inspector Gazzet πέρασε από την Θεσσαλονίκη λίγο πριν το Βέροια-Παναθηναϊκός κι έβγαλε ειδήσεις για το νέο κανάλι αλλά και το γραφείο μάνατζερ που οργανώνει ο Βρύζας.

Εμαθα έγινε σούσουρο στην ΑΕΚ για τον εσωτερικό κανονισμό. Συζητήθηκε το θέμα που έγραψα την Δευτέρα το βραδάκι. Λογικό το βρίσκω. Οπως και η μεταγραφή που σας είχα προαναγγείλει. Του Μεχία στον Αστέρα Τρίπολης. Κι αυτή από το Gazzetta το διαβάσατε. Αλλά δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μου (που δεν έχω κιόλας). Η πιάτσα κάθε μέρα έχει και κάτι καινούργιο. Και ο καλός ο μάνατζερ δουλεύει 24/7. Τα θέματα μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Γι' αυτό και μετά το «Καραϊσκάκης» πήρα το αεροπλάνο και πήγα Θεσσαλονίκη για να δω το Βέροια-Παναθηναϊκός. Ενας καφές στην Αριστοτέλους με τα σωστά άτομα σε βάζει στο κλίμα της πόλης αλλά και της πιάτσας. Και δεν ξέρω από ποιο να ξεκινήσω. Από αυτό που συζητάει όλη η Θεσσαλονίκη; Η το μανατζερικό με Βρύζα και Τζαβέλλα;

Θ' αρχίσω με Ιβαν ΤV. Γιατί ο σωστός ο ατζέντης πρέπει στην Ελλάδα να μαθαίνει και τα mediaka νέα. Για ευνόητους λόγους. Γι' αυτό και ρώτησα τα καρντάσια εάν μαθαίνουν τίποτα από τις εξελίξεις για την Dimera Media.
«Τρέχουν και δεν φτάνουν», μου είπαν. «Το αφεντικό έχει βάλει μπροστά άτομα, τα οποία εμπιστεύεται τυφλά». Η απορία μου λογική και ιντριγκαδόρικη για να πουν περισσότερα. «Τότε γιατί τρέχουν και δεν φτάνουν;».

«Ακου γιατί ταξιδεύεις πολύ συχνά στο εξωτερικό και δεν τα ξέρεις. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ουσιαστικά ελληνική εταιρεία. Δεν έχει αποκτηθεί ΑΦΜ, δεν υπάρχει έδρα και όλες οι κινήσεις γίνονται βάσει της Dimera Media που έχει έδρα στην Κύπρο και η οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό. Θεωρητικά λοιπόν δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις σε... ελληνικό έδαφος και όσα ακούγονται περί deals με μεγάλα ονόματα είναι σε θεωρητικό επίπεδο».

Ακουσα τη λέξη deal και έλαμψε το βλέμμα μου. «Εχεις καμιά μεταγραφή να μου πείτε», τους ρώτησα. «Κώστας Αρβανίτης (πρώην Κόκκινο) για γενικός διευθυντής. Γιάννης Μιχελάκης (πρώην Υπουργός Τύπου επί κυβέρνησης Σαμαρά) διευθυντής στο κομμάτι της ενημέρωσης. Αυτά ακούγονται για την ώρα». Δεν κατάλαβαν ότι πλέον πρέπει να βγάζω ειδήσεις και για το πρώτο αθλητικό σάιτ της χώρας οπότε το πήγα ένα βήμα παρακάτω. «Ρε παιδιά ψυχαγωγία δεν θα έχει το κανάλι;».

«Μη βιάζεσαι ρε Inspector. Εδώ στην Θεσσαλονίκη είμαστε χαλαρά. Ακου και το άλλο. Η Ιωάννα Λίλη, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη ΔΕΝ ανανέωσε για τρίτη χρονιά με το TV Mακεδονία και την εκπομπή “Ολα Καλά”. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι ίσως να εξετάζει μια εκπομπή ανάλογου ύφους στο νέο κανάλι». Επιτέλους κατάλαβαν ότι ήθελα κάτι πιο ζουμερό. Περισσότερη ίντριγκα και παρασκήνιο.

«Γενικά να ξέρεις στην Θεσσαλονίκη γίνεται ο κακός χαμός. Ολοι ψάχνουν να χωθούν στο νέο κανάλι. Ξέρουν ότι το αφεντικό είναι καλοπληρωτής και πάντα στην ώρα του. Ρωτάνε να βρουν κάποιον κοντά στο περιβάλλον του Σαββίδη για τους βάλει στο κανάλι. Αστα. Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Αρης; Ολοι με Dimera ασχολούνται...»

Ο ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
Καταλαβαίνω την πιάτσα της Θεσσαλονίκης ν' ασχολείται περισσότερο με το νέο κανάλι. Ομως γίνονται κι άλλα ωραία πραγματάκια στην συμπρωτεύουσα. Ο Ζήσης Βρύζας μου είπαν ότι οργανώνει γραφείο μάνατζερ σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Οχι δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αλλωστε μ' αρέσει να παίζω μόνος μου και να τα μαθαίνω μια ώρα αρχυτέρα. Διάβασα στο Gazzetta ότι τώρα έγινε γνωστό στον κόσμο ότι ο Ραϊόλα «καθάρισε» 27 εκατομμύρια από τον Πογκμπά. Επρεπε να τον δείτε όταν κατέβαζε τις σαμπάνιες και μας κέρναγε για την μπίζνα που έκανε.

Ας επιστρέψουμε όμως στον Ζήση. Ο Βρύζας λοιπόν έχει κάνει ήδη αρκετές προτάσεις σε πρώην παίκτες ομάδων Θεσσαλονίκης ν' αναλάβουν συγκεκριμένου του project για ολοκληρωμένες παροχές στους ποδοσφαιριστές-πελάτες. Μου είπαν ότι ψάχνεται και για τον χώρο του μπάσκετ. Λέγεται ότι έχει κάνει επαφή με τον Γιάννη Γιαννούλη (ναι τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ) για να μπει στο γραφείο του. Απ' ότι φαίνεται θα είναι ένα γραφείο με πολύπλευρη δράση.

Ομως έχει ενδιαφέρον ποια μπορεί να είναι η... πρώτη του μεταγραφή. Μου το είπαν σχεδόν σίγουρο αλλά δεν πρόλαβα να το δέσω γιατί έπρεπε να πάω και μέχρι την Βέροια. «Στο πελατολόγιο θα μπει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ηρθε στον ΠΑΟΚ με τον Βρύζα πρόεδρο της ΠΑΕ το 2013 και διατηρούν άριστες σχέσεις». Δεν μου ακούγεται άσχημο το deal. Διεθνής ποδοσφαιριστής ο «Τζάβε» και με καλές σεζόν στον ΠΑΟΚ. Νοt bad Ζήση. Not bad...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Κάθε μέρα μεταγραφή θέλετε; Ακόμα Οκτώβρη έχουμε. Βγάλαμε μία χθες. Ομως σας ετοιμάζω γι' αύριο. Για μια συμφωνία που ίσως αλλάξει την εικόνα ενός ολόκληρου συλλόγου... Μεγάλου συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet