Δεν ξέχασαν τον Μπλιώνα

Δεν ξέχασαν τον Μπλιώνα

Gazzetta team
Δεν ξέχασαν τον Μπλιώνα

bet365

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας που έφυγε άδικα από την ζωή πριν από 30 χρόνια.
Τη μνήμη του αδικοχαμένου Χαράλαμπου Μπλιώνα τίμησαν σήμερα στην ΑΕΛ. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν στο Αλκαζάρ και άφησαν λουλούδια στο σημείο που πριν από 30 χρόνια έχασε τη ζωή του σε ματς των «βυσσινί» με τον ΠΑΟΚ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, μίλησε για το τραγικό αυτό περιστατικό. «Αυτό το συμβάν μας φέρνει μνήμες άσχημες. Το ποδόσφαιρο λένε ότι πρέπει να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Τέτοια γεγονότα είναι ακριβώς το αντίθετο. Ήταν υποχρέωση μας σήμερα να έρθουμε εδώ και να αφήσουμε λουλούδια στο μνημείο αυτού του ανθρώπου που έχασε άδικα τη ζωή του. Σκοπός είναι να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο ποτέ», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την βία στα γήπεδα. «Εγώ λέω κάτι πάντα. Αγάπα τους εχθρούς σου. Δεν είναι το θέμα να μην ξανασυμβεί. Το θέμα είναι να μην διανοηθεί κανείς ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον».
Εκ μέρους της διοίκησης, το παρών έδωσε ο Ανδρέας Λιόντος, πρόεδρος της ΠΑΕ. «Είναι σήμερα μία θλιβερή επέτειος για εμάς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ήρθαμε εδώ, στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Μπλιώνας, μαζί με τους παίκτες για να αποτιμήσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο και να στείλουμε ένα μήνυμα ως ΑΕΛ. Να μη ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα