Γενέθλια στην... κορυφή ο Ντοναρούμα!

Γενέθλια στην... κορυφή ο Ντοναρούμα!

Γενέθλια στην... κορυφή ο Ντοναρούμα!

bet365

Ντοναρούμα, εσύ σούπερ σταρ! Ενα χρόνο στη Serie A και ο 17χρονος γκολκίπερ φροντίζει να επιβεβαιώνει αυτούς που τον έχρισαν διάδοχο του Μπουφόν.

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα σβήνει κεράκι απόψε στο Luigi Ferraris και θέλει να κλείσει ιδανιικά έναν υπέροχο χρόνο στη Serie A! Ο 17χρονος γκολκίπερ μπήκε δυνατά στη φετινή Serie A και οι Ιταλοί μιλούν με σιγουριά πως θα είναι ο διάδοχος του Μπουφόν στην Εθνική. Η Gazzetta dello Sport κάνει αναδρομή σε αυτό το ταξίδι που άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και στέκεται στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Το... τρελό είναι πως στις 19 από τις 39 του εμφανίσεις με τη Μίλαν είχε βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση του 6.5. Στη σεζόν που διανύουμε, ο Ντοναρούμα με 6.83 βαθμολογία είναι ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης πίσω από τον Τότι, αν και ο αρχηγός της Ρόμα έχει πέντε εμφανίσεις.

«Τρόμος για τη Μίλαν, αλλά ο Ντοναρούμα σταματά την Αταλάντα» έγραψε η εφημερίδα στις 7 Νοεμβρίου 2015 και βαθμολόγησε τον νεαρό με 7.5! Τον ίδιο βαθμό του είχε δώσει στις 9 Ιανουαρίου στο παιχνίδι του Ολίμπικο με τη Ρόμα (1-1), με τον 17χρονο να είναι η αιτία που ο Μιχαΐλοβιτς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση της Μίλαν. Με 7.5 είχε βαθμολογηθεί στο ματς με την Τορίνο χάρη στη μεγάλη επέμβασή του στο πέναλτι της αντιπάλου στις καθυστερήσεις. Φυσικά, πήρε 7.5 και κόντρα στη Γιουβέντους. Απίθανη εκτίναξη στη σουτάρα του Κεντίρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα