Κοιτάξτε από ποιους χάνετε…

Κοιτάξτε από ποιους χάνετε…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ και το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Super League!

Κοιτάξτε από ποιους χάνετε…
Τελείωσαν τα ματς της αγωνιστικής, όλοι έχουν παίξει έξι αγώνες και η βαθμολογία γράφει: Ολυμπιακός 15, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ 11, ενώ και ο ΠΑΟΚ τόσους βαθμούς έχει συγκεντρώσει, απλά έχει οκτώ λόγω της αφαίρεσης.
 
Προσέξτε τι γίνεται μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα… (Μέχρι τώρα γιατί είναι σχετικά νωρίς).
 
Πρώτη και με διαφορά ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι αυτή που:
 
1) Έχει ήδη αλλάξει τρεις προπονητές και ενώ ακόμη δεν κλείσαμε τρεις μήνες ποδοσφαίρου!
 
2) Έφτιαξε τον κορμό του ρόστερ της μετά τις 20 Αυγούστου!
 
3) Οι φίλαθλοί της πίστεψαν ότι μπορούν να αποτρέψουν μία αλλαγή στη διάρκεια ενός αγώνα και πράγματι με τα συνθήματά τους τα κατάφεραν!  (Φοβερά πράγματα…)
 
4) Αποκλείστηκε χωρίς να βάλει γκολ από την Μπερ Σεβά! Έχασε εντός και από τον ΑΠΟΕΛ!
 
5) Έδιωξε και ξεφτίλισε τον αρχηγό της, έναν από τους καλούς παίκτες της εθνικής Ελλάδας. Παίκτη που τον ανάγκασε να προπονείται μόνος του!  (Ξέρω καλά τις απαντήσεις σε αυτό…)
 
6) Οι φίλαθλοί της φώναζαν προχθές στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ το όνομα παίκτη που ήθελαν να μπει στο γήπεδο (Τσόρι) πιστεύοντας ότι… «αφού έγινε αυτό μια φορά, μπορεί και να ξαναγίνει».
 
7) Η άμυνά της παίζει απρόσεκτα και απείθαρχα στο κέντρο του γηπέδου, με τους αμυντικούς να μην συναντιούνται και να μην συνεργάζονται ποτέ!
 
8)Η ομάδα που έχει 23 τελικές λιγότερες από τον Παναθηναϊκό και 14 από τον ΠΑΟΚ.
 
9) Η μεγάλη της και πολυδιαφημισμένη της μεταγραφή στην επίθεση, δεν έχει βρει ούτε εστία…  
 
10) Είναι βέβαια και η ομάδα (για να μην ξεχνιόμαστε…) που στον πρώτο γύρο παίζει όλα τα ντέρμπι εντός… Στον δεύτερο (χωρίς Παππάδες και Αρετόπουλους) θα πάει Τούμπα, ΟΑΚΑ, Λεωφόρο!
 
Αυτό λοιπόν είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα! Στον ΠΑΟΚ (αλλά και οι άλλοι της Αθήνας) αντιλαμβάνονται τι γίνεται; Έχουν εμπεδώσει από ποιους χάνουν;
 
Ειδικά στον ΠΑΟΚ, μετά από όλα αυτά μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι ικανοποιημένος από το μείον εφτά της βαθμολογίας, επειδή έπαιξε «καλά» στο Καραϊσκάκη;
 

(Φυσικά και ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα εκμεταλλεύεται ακόμη τα κατάλοιπα του συστήματος και τους ορισμούς Λαμπρόπουλου, Αρετόπουλου, όπως και αυτόν που έρχεται για το δύσκολο ματς στο Περιστέρι… Μετά όμως δεν θα έχει ούτε αυτά…).  

 
Άντε να δούμε για πόσο ακόμη αυτή η ομάδα θα ξεφτιλίζει κάθε ποδοσφαιρική λογική…
 
* Πριν λίγο καιρό είχαμε μια διαφωνία για τον καλύτερο (αυτή τη στιγμή) Έλληνα τερματοφύλακα… Προφανώς λύθηκε και αυτό το ζήτημα έτσι; Με χέρια, με πόδια, με αντανακλαστικά, με εξόδους, με κινήσεις, με προσωπικότητα…
 
* Από το βράδυ της Κυριακής γράφονται (με την μορφή φήμης) διάφορα του στυλ ότι… «ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένσταση» ή ότι… «ο ΠΑΟΚ θα κάνει καταγγελία» για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Αρχικά εκτιμώ ότι αυτά είναι αστειότητες και όσοι νιώθουν ΠΑΟΚ, δεν καταγγέλλουν πολύ περισσότερο δεν ασχολούνται με… τον αέρα και τους καπνούς.
Ο ΠΑΟΚ με τον Αρετόπουλου και ΜΟΝΟ με αυτόν οφείλει να ασχοληθεί. Αυτός έκανε πάνω από δέκα λάθη κατά την εξέλιξη του αγώνα σε βάρος τους, αυτός «τα έκανε πάνω του» στην τέταρτη διακοπή,  και ξέχασε τι έλεγε μισή ώρα νωρίτερα.
Εξαιτίας του συγκεκριμένου υπάρχει πλέον προηγούμενο και ΚΑΘΕ ομάδα, σε ΚΑΘΕ δύσκολη στιγμή, θα μπορεί με «νόμιμο» τρόπο να διακόπτει για όση ώρα θέλει οποιονδήποτε αγώνα!
 
Ο Αρετόπουλος Τρικάλων έδωσε το καλύτερο άλλοθι σε χούλιγκαν και παράγοντες που ζουν και αναπνέουν για την παρανομία. Τους νομιμοποίησε και από εδώ και πέρα οι αγώνες στην Ελλάδα θα κρατάνε από 100 έως 120-130 λεπτά.
Ο Αρετόπουλος το κατάφερε αυτό! Να τα βλέπουν όσοι τώρα θα αναλάβουν για να ξέρουν τι είδους άτομα ευθύνονται για διάφορα που θα συναντήσουν μπροστά τους…
 
* Είπε πάλι κάτι για Αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Σαββίδης στη Ρωσία και ευτυχώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, μια και από την περασμένη φορά όλοι έχουν καταλάβει τι εννοεί. Στις νοοτροπίες που κυριάρχησαν κατά το παρελθόν αναφέρεται, ολα αυτά που τώρα πρέπει να καταπολεμηθούν. Διαφωνεί κανείς;
 
* Αύριο παίζει ΠΑΟΚ-ΑΕΛ. Την Κυριακή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Την άλλη Πέμπτη ΠΑΟΚ-Κάραμπαγκ. Την μεθεπόμενη Κυριακή… Πανιώνιος-ΠΑΟΚ. Τα ψέματα τελείωσαν… Σε αυτά τα ματς ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει και τη μισή χρονιά… Σκεφτείτε να μην κερδίσει που θα βρεθεί στις βαθμολογίες και θα καταλάβετε…

Best of internet