«Θέμα» με Χουλτ!

«Θέμα» με Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
«Θέμα» με Χουλτ!

bet365

Με... σουβενίρ ενοχλήσεις στον προσαγωγό επέστρεψε από την Βέροια ο Νίκλας Χουλτ και την Τετάρτη θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Χάνει το ματς του Κυπέλλου.Τετ-α-τετ του Στραματσόνι με τους παίκτες του.

Ακόμη ένα θέμα έχει να αντιμετωπίσει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει των δύο σερί παιχνιδιών με τον Ηρακλή για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ο Νίκλας Χουλτ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κατά την διάρκεια του αγώνα με την Βέροια και σήμερα έκανε θεραπεία. Αύριο, Τετάρτη, θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο, δεδομένα δεν θα παίξει στο ματς του Κυπέλλου την Πέμπτη. Πέραν του Χουλτ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λεντέσμα, Ζέκα, Σάμπα, ενώ ο Ξενόπουλος έκανε θεραπεία και ο Στάικος απουσίασε. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Τετ-α-τετ για αποφυγή λαθών

Από κει και πέρα, ο Ιταλός τεχνικός μετά το ξέσπασμα στα αποδυτήρια της Βέροιας, προτίμησε να συνεχίσει την... πλύση εγκεφάλου στους παίκτες του, έχοντας συνεχόμενα τετ-α-τετ, στα οποία ανέλυσε στον καθένα ξεχωριστά τα λάθη που έκανε και κόστισαν το «τρίποντο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα