Αιγινιακός - Άρης 0-3 (vid)

Αιγινιακός - Άρης 0-3 (vid)

bet365

Η επιστροφή του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδος συνδυάστηκε με εύκολη νίκη στην Βέροια, κόντρα στον Αιγιανιακό (0-3), χάρη στα γκολ των Καπνίδη και Μιλούνοβιτς (2)!

Με το δεξί μπήκε στη σεζόν ο Άρης, που στο πρώτο του επίσημο ματς, επικράτησε με 3-0 του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού στην Βέροια, με τον Μιλούνοβιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά, πίεσαν και ήταν κινητικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Σε μία από αυτές, ο Καπνίδης στο 19' εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία πάσα του Μιλούνοβιτς και με πλασέ νίκησε τον Τόλιο για να γράψει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία και να πιέζουν αρκετά. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, έβγαλαν φάσεις, αιφνιδίασαν τον Άρη κι αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης.

Κόντρα στην ροή, όμως, ο Μιλούνοβιτς φρόντισε να... τιμωρήσει τον Αιγινιακό για την αστοχία του και να κλειδώσει την νίκη για την ομάδα του. Ήταν το 71ο λεπτό, όταν ο Μπαργκάν είδε την κίνηση, έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σέρβος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ του Άρη, έκανε... πιο εύκολα τα πράγματα, βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Μιλούνοβιτς δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς στο 84' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην νίκη των «κιτρίνων», διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρη, Γκατζολάρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης, Πατράλης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης, Μιλούνοβιτς και Καπνίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα