«Έτσι δεν πάμε πουθενά»

«Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Μετά το ξέσπασμα του Στραματσόνι στα αποδυτήρια της Βέροιας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την αυτοκριτική τους! Ποιοι βγήκαν μπροστά.

«Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Το παιχνίδι στην Βέροια μόλις έχει ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα αποδυτήρια και ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως διαβάσατε από χθες, ξεσπάει και μοιράζει... γκάζια στους παίκτες του για την «αυτοκτονία» και την νέα γκέλα.

Μετά από περίπου είκοσι λεπτά όπου ο Ιταλός κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του και ήταν έξαλλος, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έμειναν μόνοι τους, χωρίς την παρουσία μελών του τεχνικού επιτελείου και έκαναν αυτοκριτική!

Οι Μπεργκ, Λέτο και Γουακάσο βγήκαν μπροστά και όλοι μαζί κατέληξαν στο αυτονόητο.

«Έτσι, με αυτή την νοοοτροπία δεν πάμε, πουθενά, δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, να βάλουμε τα γκολ και αντί για αυτό ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα, ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του».

Δεδομένα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ξάνθη, Σταντάρ και Βέροια, ωστόσο, οι μεγάλες ομάδες για να είναι στην πραγματικότητα μεγάλες, πρέπει στα δύσκολα να βγάζουν αντίδραση και να γίνονται πιο δυνατές... 

Best of internet