«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας

Gazzetta team
«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας

bet365

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον θάνατο του Κωνταντίνου Τριβέλλα που διατέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟ για 7 χρόνια.

Την απώλεια ενός παραδοσιακού παράγοντα του ποδοσφαίρου, θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός... Ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας έφυγε από την ζωή την Τρίτη, σε ηλικία 85 ετών και η κηδεία του θα γίνει την την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 14:30 από τον ιερό ναό της Μητροπόλεως Αμαρουσίου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1931 στο Μαρούσι και έκανε τα πρώτα παραγοντικά του βήματα ως μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου της γενέτειράς του. Επί 19 χρόνια ήταν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και το 1991 εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του οποίου πριν ήταν μέλος. Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ το 1993 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1997.

Επί των ημερών, η Εθνική Ανδρών, το 1994, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του ενώ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία από τον αναπληρωτή πρόεδρό της Μιχαήλ Τζανόπουλο και μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα