Επαφές με Μεχία ο Αστέρας

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 26ΧΡΟΝΟΥ ΧΑΦ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ

Επαφές με Μεχία ο Αστέρας

Επαφές με Μεχία ο Αστέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ονδούρα, οι Αρκάδες έχουν συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες με τον πρώην μέσο του Πανθρακικού. 

Από τις ομάδες που θα κινηθούν αρκετά στο μεταγραφικό  «παζάρι» του Ιανουαρίου φαίνεται πως θα είναι ο Αστέρας. Οι Αρκάδες έχουν ήδη ξεκινήσει το «σκάουτινγκ» και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr που προέρχονται από την Ονδούρα και εκεί αναφορές που γίνονται, ο Αλφρέδο Μεχία είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Τρίπολης. Οπως λέγεται λοιπόν, ο 26χρονος μέσος – παίζει στον άξονα – που όταν έφυγε από τον Πανθρακικό δεν συμφώνησε με κάποια ομάδα, έχει επαφές με τον Αστέρα ώστε να επιστρέψει στην χώρα μας για να παίξει στην Σούπερ Λιγκ.
 
Μάλιστα τον παίκτη ξέρει καλά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, καθώς ήταν μαζί στην Κομοτηνή. Με βάση τα όσα μεταδίδουν εκεί, ο Μεχία είναι πολύ πιθανό να έρθει άμεσα στην πατρίδα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Αστέρα, καθώς ακόμη και αν τις επόμενες ημέρες επιτευχθεί συμφωνία, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα πριν την 1η Ιανουαρίου. Πλέον απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες από την χώρα της Λατινικής Αμερικής. Που «φωτογραφίζουν» ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. 

Best of internet