Κόντε: «Να κερδίζει η ομάδα»

Gazzetta team
Κόντε: «Να κερδίζει η ομάδα»

bet365

Ο Κόντε έβαλε σε πρώτο πλάνο τη νίκη του ΠΑΣ και όχι το δικό του χατ τρικ.
Ως ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με την ΑΕΛ και λογικά, αναδείχθηκε ο Κόντε. Ο Ισπανός φορ παρέλαβε το βραβείο του και στάθηκε στη βοήθεια των συμπαικτών του και στο ότι σημασία έχει η νίκη του ΠΑΣ. «Οπως και την προηγούμενη φορά που βραβεύτηκα εδώ, θέλω να πω ότι το βραβείο δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά όλης της ομάδας. Εβαλα εγώ το γκολ, αλλά θα μπορούσε να το βάλει οποιοσδήποτε. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με τη βοήθειά τους έβαλα τρία γκολ. Η βράβευση είναι το δευτερεύον, το κυριότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θεού θέλοντος θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και να εργαζόμαστε γι’ αυτό για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάτι καλό. Σκεφτόμαστε ήδη τον επόμενο αγώνα του κυπέλλου, αλλά και τα επόμενα ματς για όσο περισσότερους βαθμούς», είπε αρχικά.
Μετά του μεταφέρθηκε πως για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια παίκτης του ΠΑΣ πέτυχε χατ-τρικ στη μεγάλη κατηγορία.«Νιώθω περήφανος είτε βάλω ένα γκολ είτε τέσσερα, αλλά το αφήνω ως δευτερεύον. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Οποιοσδήποτε βάλει το γκολ, η νίκη έχει σημασία».
Για το ότι πλέον είναι πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ σχολίασε πως «μου το είπαν, θα προσπαθήσω να παραμείνω, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίζουμε καλά».
Κλείνοντας ρωτήθηκε για το «μυστικό» του. «Δεν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτό. Απλώς μου βγαίνει».
Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Ξάνθη.
«Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη. Θα ισχύσει γενική είσοδος 10€ ενώ θα ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας.
Το Τμήμα Διαχείρισης θα λειτουργεί σήμερα έως τις 17:00 και αύριο (Τρίτη 25.10) από τις 10:00 έως τις 17:00. Την Τετάρτη 26.10 τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Επίσης οι φίλοι μας μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω της www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα