Στα Σπάτα ο Λέσκοτ

Στα Σπάτα ο Λέσκοτ

Στα Σπάτα ο Λέσκοτ

Ο Τζολέον Λέσκοτ επανεμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, έχοντας μαζί του και συεργάτη του γιατρού που του έκανε την επέμβαση.

Ο Αγγλος αμυντικός έκανε επέμβαση στην πατρίδα του για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και την Δευτέρα πήγε για πρώτη φορά, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, στα Σπάτα. Μαζί του ήταν και ο συνεργάτης του γιατρού που έκανε την επέμβαση, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους ανθρώπους της ΑΕΚ για αυτή την επέμβαση αλλά και για το τι έχει κάνει ως τώρα ο Λέσκοτ, ο οποίος έχει αρχίσει την αποθεραπεία του, ενώ συνεργάστηκε με το τιμ της Ενωσης για τη συνέχεια. Ο Αγγλος θα συνεχίσει, όπως είναι αυτονόητο, το πρόγραμμα στα Σπάτα πλέον υπό την επίβλεψη των φυσιοθεραπευτών των Κιτρινόμαυρων, ακριβώς όπως έγινε την Δευτέρα.  

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Από εκεί και πέρα, ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Κέρκυρα για το κύπελλο.

Best of internet