Ανοίγει η Θύρα 4 στο ματς με την ΑΕΛ

Ανοίγει η Θύρα 4 στο ματς με την ΑΕΛ

bet365

Η ποινή για το κλείσιμο της Θύρας 4 τροποποιήθηκε και ουσιαστικά έπαψε να ισχύει κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ανοικτή από το ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ και για τα επόμενα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ότι η ποινή της Θύρας 4, που είχε επιβληθεί από τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή μετά τα επεισόδια στον περσινό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έχει τροποποιηθεί και λήγει στις 24/10 και όχι στις 31/10.

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργείου, μετά την αίτηση τροποποίησης («αίτηση θεραπείας») της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις αρχές Οκτωβρίου, συνεκτιμήθηκε η στάση της ομάδας και κυρίως η συμπεριφορά των φιλάθλων του «Δικεφάλου» σ’ όσα εντός έδρας παιχνίδια υπήρξε η τιμωρία με το κλείσιμο της Θύρας 4.

Σε περίπτωση που ίσχυε η αρχική τιμωρία ο ΠΑΟΚ, εκτός από το ματς του κυπέλλου με την ΑΕΛ, θα έπρεπε να παίξει με κλειστεί τη Θύρα 4 και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υφυπουργείο πριν την έκδοση της τροποιητικής απόφασης ενημερώθηκε και ο κ. Μελισσανίδης, ο οποίος στην συνάντηση που είχε με τον κ. Κοντονή, συναίνεσε στην συγκεκριμένη απόφαση, καθώς το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ακολουθεί του αγώνα για το κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα