Ανοίγει η Θύρα 4 στο ματς με την ΑΕΛ

Ανοίγει η Θύρα 4 στο ματς με την ΑΕΛ

Ανοίγει η Θύρα 4 στο ματς με την ΑΕΛ

Η ποινή για το κλείσιμο της Θύρας 4 τροποποιήθηκε και ουσιαστικά έπαψε να ισχύει κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ανοικτή από το ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ και για τα επόμενα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ότι η ποινή της Θύρας 4, που είχε επιβληθεί από τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή μετά τα επεισόδια στον περσινό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έχει τροποποιηθεί και λήγει στις 24/10 και όχι στις 31/10.

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργείου, μετά την αίτηση τροποποίησης («αίτηση θεραπείας») της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις αρχές Οκτωβρίου, συνεκτιμήθηκε η στάση της ομάδας και κυρίως η συμπεριφορά των φιλάθλων του «Δικεφάλου» σ’ όσα εντός έδρας παιχνίδια υπήρξε η τιμωρία με το κλείσιμο της Θύρας 4.

Σε περίπτωση που ίσχυε η αρχική τιμωρία ο ΠΑΟΚ, εκτός από το ματς του κυπέλλου με την ΑΕΛ, θα έπρεπε να παίξει με κλειστεί τη Θύρα 4 και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υφυπουργείο πριν την έκδοση της τροποιητικής απόφασης ενημερώθηκε και ο κ. Μελισσανίδης, ο οποίος στην συνάντηση που είχε με τον κ. Κοντονή, συναίνεσε στην  συγκεκριμένη απόφαση, καθώς το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ακολουθεί του αγώνα για το κύπελλο. 

Best of internet