Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης

bet365

Την παραίτησή του από την προεδρία της Football League, έκανε γνωστή ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Μόλις τρεις μήνες διήρκεσε η θητεία του Στέλιου Σφακιανάκη στην προεδρία της Football League, αφού πριν από λίγη ώρα, έκανε γνωστή την παραίτησή του. Τα πολλά προβλήματα, με τις συνεχόμενες αναβολές στην σέντρα του πρωταθλήματος, αλλά και η μη εύρεση χορηγού για το πρωτάθλημα και... τηλεοπτικής στέγης, οδήγησαν σε «αδιέξοδο» την διοργανώτρια Αρχή. Σύμφωνα με το καταστατικό, αναμένεται να κηρυχθούν εκλογές για να αναδειχθεί ο διάδοχός του.

«Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρόεδρο της Football League. Για λόγους που άπτονται συμπεριφορών με τις οποίες θεσμικά δεν μπορώ να συμφωνήσω, υποβάλλω την παραίτησή μου και εύχομαι να ανταποκριθεί αποδοτικότερα ο επόμενος πρόεδρος, ευχόμενος κάθε επιτυχία. Θα είμαι σε ό,τι προσπαθήσει αρωγός στο έργο του», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος της Football League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα