Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ηρακλής

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ηρακλής

bet365

Χωρίς επιπλέον προβλήματα, ξεκίνησε η προετοιμασία για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πρωινή προπόνηση, είχε το μενού για τον Ηρακλή, με τους παίκτες να επιστρέφουν μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και να ξεκινούν την προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό. Ο «Γηραιός» έχει δύο σερί ματς στην Αθήνα κόντρα στους «πράσινους», πρώτα την Πέμπτη για το Κύπελλο και στην συνέχεια, την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Ο Αμανατίδης χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι έπαιξαν με τον Ατρόμητο, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ενεργητικά παιχνίδια. Το θετικό, είναι πως δεν υπάρχουν επιπλέον προβλήματα, με εξαίρεση τους Περόνε, Ζαμπάζη, που εξακολουθούν να κάνουν ατομικό. Αντίθετα, ο Στάμου προπονείται κανονικά και... μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα