MVP ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
MVP ο Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί αυτή την φορά να μην βρήκε δίχτυα, αλλά επελέγη ως MVP της αναμέτρησης του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φορτούνης ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τα μεγάφωνα μετά το τέλος του ματς στο Καραϊσκάκη.

Ο Κώστας Φορτούνης πήρε το βραβείο του και σχολίασε τα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς αποδείξαμε πως ακόμα και όταν δεν είμαστε καλοί μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι που έχει σημασία. Ήμασταν κουρασμένοι από τα προηγούμενα ματς. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι στο β' μέρος. Στο τέλος μίλησε μία μεγάλη ομάδα.. Σημασία έχει να κερδίζεις και όταν είσαι καλός".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα