Αναστασιάδης: «Μόνος υπεύθυνος εγώ»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ

Αναστασιάδης: «Μόνος υπεύθυνος εγώ»

Ο Αναστασιάδης.... βγήκε μπροστά μετά την ήττα της Λάρισας στα Γιάννινα.

Αναστασιάδης: «Μόνος υπεύθυνος εγώ»
Την ευθύνη για την ήττα της Λάρισας στα Γιάννινα ανέλαβε πλήρως ο Αγγελος Αναστασιάδης. «Σήμερα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν πολύ μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού, αντίθετα μ’ εμάς που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Ήμασταν πολύ κακοί και όταν έχεις έναν αντίπαλο που από την πλευρά του τις 2 πρώτες φάσεις που δημιουργεί τις μετατρέπει σε γκολ, μετά είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Ήμασταν κακοί σήμερα. Γι’ αυτήν την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανείς άλλος. Δεν μπορεί να παρουσιαζόμαστε έτσι. Αν πω περισσότερα μάλλον κακό θα κάνουμε. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί ακολουθούν 2 ματς. Πιο βασικό του Σαββάτου με τον Πανιώνιο που είναι κομβικό και ενδιάμεσα έχουμε το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Μόνος υπεύθυνος να βρει τη λύση είμαι εγώ. Φταίω εγώ καθαρά, είναι απογοητευτική η εμφάνιση σήμερα».
 
Για το αν υπάρχει έλλειψη επιλογών ή δεν εμπιστεύεται κάποιους παίκτες για τα αριστερά μπακ κυρίως, σχολίασε πως «έχουμε ένα ρόστερ που είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε με αυτό και τώρα που θα παίξουμε με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, έπρεπε να δούμε και κάποια άλλα παιδιά. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Μόνο καλό δεν κάνει η κριτική αυτήν την ώρα».
 
Για τον Ποτουρίδη είπε ότι «ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Προσπαθούμε να τον βάλουμε στην ομάδα σιγά-σιγά. Όταν θα χρησιμοποιήσουμε κάποιον πρέπει να τον βοηθήσουμε ,όχι να του κάνουμε κακό. Ο Γιάννης δεν είναι έτοιμος, θα του δώσουμε την ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ». Για τον Αναστασόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής σχολίασε πως «η εμφάνιση του Ουρτάδο είναι αυτό που κρατάμε. Ήταν ο καλύτερός μας παίκτης».
 
Κλείνοντας ρωτήθηκε για την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του ΠΑΣ. «Ρωτήστε τον κόσμο όχι εμένα γιατί με αναγνωρίζει. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να εισπράττεις κάτι τέτοιο. Μόνο πίκρα εισπράττω μετά τον ΠΑΣ από αγωνιστικής πλευράς. Από καρδιάς εύχομαι να πάνε εκεί που θέλουν».

Best of internet