Φουστέρ «PAME THRYLOS» (pic)

Gazzetta team
Φουστέρ «PAME THRYLOS» (pic)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ισπανός έστειλε το μήνυμά του μέσω Facebook λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. «Μου λείπουν αυτά τα παιχνίδια»

Του άρεσαν αυτά τα ματς. Αλλά ειδικά ο συγκεκριμένος αντίπαλος. Ο Νταβίντ Φουστέρ στα έξι χρόνια που ήταν στον Ολυμπιακό είχε σκοράρει πέντε φορές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια.

Ωστόσο ο Ισπανός φέτος δεν είναι στο... λιμάνι αλλά δεν έχει ξεχάσει τον Ολυμπιακό και φυσικά την Ελλάδα. Γι' αυτό και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Facebook.

«Μου λείπουν αυτά τα παιχνίδια! Καλή τύχη Ολυμπιακέ. PAME THRYLOS»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα