Αήττητη και δεύτερη η Λειψία!

Gazzetta team
Αήττητη και δεύτερη η Λειψία!

bet365

Η Λειψία κέρδισε δίκαια με 3-1 την Βέρντερ, συνεχίζει αήττητη την εκπληκτική της πορεία και βρίσκεται στο -2 από την Μπάγερν.

Η Λειψία συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Οι ταύροι έκαναν ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιησκ κέρδισαν δίκαια με 3-1 την Βέρντερ και βρίσκονται αήττητοι στην πρώτη σεζόν στην ιστορία τους στην Bundesliga στο -2 από την Μπάγερν και την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα, όμως οι ευκαιρίες λιγοστές. Το ματς κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το 42’, όταν ο Κεϊτά έκανε το 1-0! Οι πράσινοι ξεκίνησαν με περισσότερο θάρρος στην επανάληψη, είχαν δοκάρι με τον Γκεμπρε Σελασιέ στο 50’, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα και στο 74’ ο Κεϊτά έκανε και το 2-0, για να τελειώσει τα πάντα.

Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το θάρρος να μειώσουν σε 2-1 στο 76’ με τον Γκναμπρί από κοντά, όμως στο τέλος βγήκαν μαζικά στην επίθεση και με τον κίπερ Βίντβαλντ να έχει ανέβει για το γκολ της ισοφάρισης, ο Ζέλκε έφυγε στην αντεπίθεση και σε κενή εστία έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις, σκοράροντας εναντίον της πρώην του ομάδας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα