Αντίδραση από Νάπολι, με τίποτα η Ιντερ

Αντίδραση από Νάπολι, με τίποτα η Ιντερ

bet365

Οι Παρτενοπέι επέστρεψαν στις νίκες με το 2-1 επί της Κροτόνε εκτός έδρας, την ώρα που οι Νερατζούρι έχαναν με το ίδιο σκορ από την Αταλάντα. Ισόπαλο το Τορίνο-Λάτσιο (2-2).

Το ματς με την Κροτόνε, η οποία για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην έδρα της, το Ezio Scida, ήταν δύσκολο για τη Νάπολι. Οχι λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά επειδή ήταν ένα από αυτά, στα οποία το φαβορί που δεν είναι και στα καλύτερα του, έχει περισσότερα να χάσει από ό,τι να κερδίσει. Τελικά οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, πλην του Γκαμπιαντίνι που έχασε κι άλλη ευκαιρία, έκαναν αυτό που έπρεπε.

Οι Παρτενοπέι είχαν ευκαιρία στο 5' με τον Χάμσικ και στο 15' με τον Γκαμπιαντίνι, για να έρθει το 0-1 στο 17' με τον Καγιεχόν, ο οποίος είπε grazie στον Κλέιτον για το λάθος και σκόραρε. Η Κροτόνε προσπάθησε να ανασυνταχθεί αλλά οι Ναπολιτάνοι ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση, σε αντίθεση με τον Γκαμπιαντίνι που δεν ήλεγξε τα νεύρα του στο 31' και αποβλήθηκε για χτύπημα στον Φεράρι... Δύο λεπτά μετά, πάντως, ο Μαξίμοβιτς έκανε από κοντά το 0-2, μετά το κόρνερ και την κεφαλιά του Κουλιμπαλί, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο.

Η Νάπολι θα μπορούσε να ανεβάσει το σκορ με τους Καγιεχόν και Μέρτενς, όπως θα μπορούσε και η Κροτόνε να μειώσει στο 66' ή στο 77' με τους Σιμ και Φαλτσινέλι αλλά ο πρώτος έκανε κακό τελείωμα και ο δεύτερος νικήθηκε από τον Ρέινα. Οι νεοφώτιστοι, τελικά, το έβαλαν το γκολ στο 89' με κοντινή προσπάθεια του Ρόζι μετά από κόρνερ αλλά η Νάπολι κράτησε το 1-2 και ελπίζει να ξαναβρεί την ηρεμία της.

Σε κρίση...
Το Μπέργκαμο δεν είναι ποτέ εύκολο πέρασμα και αυτό το κατάλαβε η Νάπολι πριν λίγες εβδομάδες και τώρα η Ιντερ. Οι Νερατζούρι έβλεπαν αυτό το ματς ως ευκαιρία ανασύνταξης αλλά τελικά παρουσίασαν ξανά την ίδια εικόνα και μάλλον φυσιολογικά ήταν ίδιο και το αποτέλεσμα. Η τρίτη σερί ήττα, δηλαδή, για την ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ, που μπορεί να θέλει αλλά είναι θέμα ανμπορεί πλέον...

Το δύσκολο ματς έγινε ακόμη δυσκολότερο από νωρίς για την Ιντερ αφού στο 10' ο Φρόιλερ εκτέλεσε κόρνερ, ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μασιέλο σκόραρε στο δεύτερο αφού δεν είχε κάποιον να τον μαρκάρει (1-0). Οι Μπεργκαμάσκι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 13' χρειάστηκε η απόκρουση του Χαντάνοβιτς στην κεφαλιά του Κόντι για να μείνει το 1-0, με την Ιντερ να μην αντιδρά σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους.

Αυτό έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50', όταν είχε φάουλ σε καλή θεση και ο Μπρόζοβιτς πάτησε για τον Εντερ, ο οποίος το κάρφωσε στο παραθυράκι (1-1). Οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς προπονητή στο επόμενο λεπτό αφου αποβλήθηκε ο Γκασπερίνι για διαμαρτυρίες αλλά χωρίς προπονητή έδειχναν να παίζουν και οι Μιλανέζοι... Η Ιντερ δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και έμοιαζε να μην ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο, απέναντι σε μια Αταλάντα που ήταν οργανωμένη, έβγαινε επικίνδυνα μπροστά και έψαχνε το δεύτερο γκολ.

Αυτό, τελικά, ήρθε στο 88', όταν ο Κέσιε έβαλε ωραία το σώμα του για να ανατραπεί από τον Σαντόν, ο διαιτητής Ντοβέρι έδειξε τη βούλα και από εκεί ο Πινίγια νίκησε τον Χαντάνοβιτς και έδωσε τη νίκη στους Μπεργκαμάσκι (2-1).

Ματσάρα χωρίς νικητή
Με ενθουσιασμό από τα τελευταία αποτελέσματα η Τορίνο, με διάθεση για απαντήσεις μετά την γκέλα με την Μπολόνια η Λάτσιο. Το ματς στο Olimpico αναμενόταν αμφίρροπο και τέτοιο ήταν ως το τέλος, με τους γηπεδούχους να μένουν ικανοποιημένοι στο φινάλε.

Ο αγώνας άρχισε καλύτερα για την Γκρανάτα, η οποία άνοιξε το σκορ στο 20' με την κεφαλιά του Ιάγκο Φαλκέ μετά την σέντρα του Τζαπακόστα, που εμεταλλεύτηκε το λάθος του Λούλιτς. Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος είχε ζητήσει από τους τιφόζι να γεμίσουν τις εξέδρες, ήταν καλύτεροι συνολικά στο πρώτο μέρος και δίκαια είχε το προβάδισμα, αν και η Λάτσιο έχασε καλή ευκαιρία στο 35' με τον Κεϊτά, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαρτ.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν στην επανάληψη και ειδικά μετά το 60' για τους Λατσιάλι, καθώς πήραν τον έλεγχο, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 71' με τον Ιμόμπιλε, ο οποίος αξιοποίησε την σέντρα του Φελίπε Αντερσον (1-1). Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι πατούσε καλύτερα και στο 84' ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση, αφού o πιτσιρικάς Μούρτζια ήταν αμαρκάριστος μετά το κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 1-2. Η Λάτσιο κρατούσε στα χέρια της μια πολύ σημαντική νίκη αλλά στο 92' η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παρόλο και ο ρέφερι πήγε στο πέναλτι, από όπου ο Λιάγιτς έγραψε το τελικό 2-2.

Καλός κι ο βαθμός...
Η Εμπολι ήθελε τη νίκη για να βγει απο τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Κιέβο δεν θα έλεγε «όχι» και στην ισοπαλία. Τελικά δεν είπαν ούτε οι γηπεδούχοι και έτσι τα 90 λεπτά στο Carlo Castellani πέρασαν δύσκολα για όσους ήταν στις εξέδρες... Μια-δυο φάσεις για τους Βερονέζους για σουτ, καμία φάση για τους Τοσκανούς και το τελικό 0-0 μάλλον δεν πίκρανε και δεν εξέπληξε κανέναν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα