«Πολύ σύντομα θα είμαστε πολύ καλύτεροι»

«Πολύ σύντομα θα είμαστε πολύ καλύτεροι»

«Πολύ σύντομα θα είμαστε πολύ καλύτεροι»

bet365

Σιγουριά για τη δουλειά που θα γίνει και τα αποτελέσματα που θα έχει στην ΑΕΚ, προσπαθεί να μεταφέρει ο Ζοσέ Μοράις στους παίκτες του.

Το ντεμπούτο του Πορτογάλου στον πάγκο της Ενωσης δεν ήταν καλό, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας. Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να αλλάξουν τα πάντα προς το καλύτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί και πολύς χρόνος για να γίνει η ΑΕΚ όπως πρέπει.

Ο Μοράις είναι πεπεισμένος για αυτό και το τόνισε και στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής. «Υπήρχαν καλά και κακά πράγματα στο παιχνίδι μας, να είστε σίγουροι ότι με την δουλειά που θα κάνουμε όλοι μας, πολύ σύντομα θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Πορτογάλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα