Σεβίλλη – Ατέτικο Μαδρίτης 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Ατέτικο Μαδρίτης 1-0

bet365

Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν σοβαρό ματς, νίκησαν 1-0 την Ατλέτικο και βρέθηκαν προσωρινά μόνοι στην κορυφή της La Liga, ξεπερνώντας την αντίπαλό τους.

Η Ατλέτικο επισκέφτηκε το «Σάντσεθ Πιθχουάν», έχοντας να ηττηθεί από τη Σεβίλλη από το 2010 και ενώ φέτος σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δεν είχε αποχωρήσει με σκυμμένο κεφάλι. Την υποχρέωσε όμως η Σεβίλλη στην πρώτη αποτυχία. Με τον Σαμίρ Νασρί να κάνει μεγάλο ματς, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0, το οποίο τους φέρνει μόνους στην κορυφή της La Liga (σ.σ: περιμένουν το Ρεάλ-Μπιλμπάο, 21:30 Κυριακή).

Οι Ροχιμπλάνκος είχαν καλύτερο ξεκίνημα και δύο κλασικές στιγμές με τους Γκριεζμάν, Κορέα. Σταδιακά όμως η Σεβίλλη πήρε τα ηνία και είχε και δοκάρι με τον Νασρί (49’). Ωσπου στο 73’ ο Ν’Ζονζί έπαιξε το 1-2 με τον Βιέτο, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Ομπλάκ. Πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του άδικα ο Κόκε και εκεί τελείωσε το παιχνίδι για τους Μαδριλένους.

Οι Σεβιγιάνοι λοιπόν σκόραραν για 23ο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα και αυτή είναι η κορυφαία σχετική επίδοση τους από το 1954 (70 αγώνες). Δείχνουν ότι πετάνε πλέον με τον Χόρχε Σαμπάολι και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ζημιές…

Σεβίλλη (Χόρχε Σαμπάολι): Σέρχιο Ρίκο, Μερκάδο, Παρέχα, Ραμί, Μαριάνο, Βάσκες, Εσκουδέρο (89’ Ιμπόρα), Ν’Ζονζί, Νασρί, Βιτόλο, Βιέτο (90’ Κορέα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Καράσκο (56’ Τιάγκο), Κορέα (46’ Γκαϊτάν), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (66’ Φ. Τόρες).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα