Μέτρησε 86 ματς και σταμάτησε το σερί λόγω... ίωσης!

Μέτρησε 86 ματς και σταμάτησε το σερί λόγω... ίωσης!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέτρησε 86 ματς και σταμάτησε το σερί λόγω... ίωσης!

bet365

Τρομερό είναι το στατιστικό στοιχείο που προέκυψε από την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ απέναντι στην Τότεναμ, με τον Άντριου Σέρμαν να χάνει ματς έπειτα συμμετοχή σε 86 διαδοχικά παιχνίδια!

Ο χαφ των «cherries» είχε καταφέρει να παίξει σε 86 σερί αναμετρήσεις για την ομάδα του Έντι Χάου και να έχει καταγράψει 7.740 αγωνιστικά λεπτά!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, αυτή η τρομερή επίδοση έλαβε τέλος, αφού ο Σέρμαν δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του. Κι ήταν τόσο άτυχος που δεν απουσίασε λόγω τραυματισμού, αλλά ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν μπορούσε να προσφέρει στη Μπόρνμουθ που πήρε βαθμό (0-0) από τα «σπιρούνια».

Ο Χάου τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή του και την κάψα του να μη χάσει παιχνίδι, όμως τον αντικατέστησε λίγο πριν από την πρώτη σέντρα, τοποθετώντας στη θέση του τον Νταν Γκόσλινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα