Κάμπος: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Gazzetta team
Κάμπος: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος έχει ακούσει και έχει μάθει πολλά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όπως δηλώνει «πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι» στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του novasports, για το ντέρμπι στο Φάληρο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τον αγώνα με την Καραμπάχ:

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, ήταν λίγο έκπληξη το πώς κύλησε για μας, αλλά είχαμε δύο μέρες στην Αθήνα να ξεκουραστούμε, να κάνουμε την αποκατάστασή μας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει την Κυριακή».

Για το πώς περιμένει ο ίδιος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τι του έχουν πει οι συμπαίκτες του στις συζητήσεις τους:

«Ένα ντέρμπι, είναι πάντα ένα ντέρμπι! Ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχει σημασία αν παίζεις το ντέρμπι εντός ή εκτός έδρας. Πάντα μια ομάδα μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ποια είναι τα στοιχεία του Ολυμπιακού και θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό για να είμαστε έτοιμοι».

Για τις δυσκολίες που εμφανίζει ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα παρότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, κι αν η αποτελεσματικότητα παίξει ρόλο στο ντέρμπι:

«Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να μπορούμε να μετατρέψουμε σε γκολ την κάθε ευκαιρία, που μας δίνεται, δεν είναι ότι δε θέλουμε να σκοράρουμε, το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και ελπίζουμε σ’ αυτό το παιχνίδι να αλλάξει».

Για το ποιο είναι το κλειδί που θα κρίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

««Είναι η συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να καταστρώσουμε σωστά την στρατηγική μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα