Γρηγορίου: «Ψυχή, πάθος, διάθεση»

Νίκος Μαρούδας
Γρηγορίου: «Ψυχή, πάθος, διάθεση»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά την ήττα στο Αγρίνιο, τονίζοντας πως είχαν πάθος, ψυχή και διάθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η αντίδρασή μας μετά την άσχημη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν εντυπωσιακή. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Μας ενδιέφεραν μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά συνοδεύτηκαν με καλή εμφάνιση.

Μετά από νίκες δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, θα το έκανα ίσως αν χάναμε και αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Συγχαρητήρια στον κόσμο που από το πρώτο λεπτό έδινε δύναμη στα παιδιά. Συγχαρητήρια όμως και στην διαιτησία. Με τέτοιες διαιτησίες υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα. Είχαμε ψυχή, πάθος διάθεση.

Είμαι λάτρης της τακτικής, αλλά τόνισα και στα παιδιά ότι σήμερα περνάει σε δεύτερη μοίρα και χρειάζονταν όλα τα άλλα στοιχεία, που τα είχαμε από το πρώτο λεπτό. Αυτή η νίκη σημαίνει ότι τα παιδιά θα πιστέψουν παραπάνω στον εαυτό τους, ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πάνω απ' όλα αυτή η νίκη είναι γι' αυτά τα παιδιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα