Αλαφούζος: «Συνεχίστε όπως στη Λιέγη!»

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Αλαφούζος: «Συνεχίστε όπως στη Λιέγη!»

Αλαφούζος: «Συνεχίστε όπως στη Λιέγη!»

Ο Γιάννης Αλαφούζος είδε video με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοσή τους στη Λιέγη με τη Σταντάρ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο Βέλγιο και αν δεν υπήρχε η απόφαση του Πολωνού διαιτητή να καταλογίσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι, θα έφευγε με το διπλό στις αποσκευές του. Παρότι έμεινε στον βαθμό, ο Γιάννης Αλαφούζος αναγνώρισε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και φρόντισε να τους δώσει συγχαρητήρια.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, όπου τα είπε με τον Στραματσόνι και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αρχικός σκοπός της επίσκεψής του ήταν να τσεκάρει το πρότζεκτ της επέκτασης των προπονητικών γηπέδων, ωστόσο, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή, μπήκε στο χώρο όπου ο Ιταλός έδειχνε στους παίκτες του βίντεο.

Ήταν εκείνος που πρωτοπήρε το λόγο, αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες. «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση στη Λιέγη. Συνεχίστε έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος, ο οποίος έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας!

Best of internet