Μοράις: «Είχα βάλει στόχο την Ελλάδα»!

Μοράις: «Είχα βάλει στόχο την Ελλάδα»!

Gazzetta team
Μοράις: «Είχα βάλει στόχο την Ελλάδα»!

bet365

Ο Ζοζέ Μοράις μίλησε στο επίσημο match programme της ΑΕΚ για το πως κατέληξε στην Ελλάδα και τους στόχους του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε πως «δεν ξέρω πως το να εξηγήσω αλλά η Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον. Και όχι μόνο βεβαίως γιατί πρόκειται για μία υπέροχη χώρα αλλά και για το ποδόσφαιρό της».
Στην συνέχεια ο Μοράις επισήμανε ότι «έζησα μέσα από το γήπεδο την επιτυχία στο Euro 2004. Είναι κάτι που μου είχε προξενήσει εντύπωση όχι μόνο ως κάτι που χαρακτηρίστηκε θαύμα αλλά και ως ποδοσφαιρικό επίτευγμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχα πάντα ενδιαφέρον για να δουλέψω εδώ». Ο άνθρωπος που είχε αποτελέσει συνεργάτη του Μουρίνιο έχει να λέει επίσης πως πλέον η καριέρα του είναι... αυτόνομη!
«Και από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε ότι για εμένα η ΑΕΚ δεν αποτελεί μόνο πρόκληση για την προπονητική μου καριέρα και για όλα όσα έχω θέσει ως προσωπικούς στόχους. Ταυτόχρονα η ΑΕΚ αποτελεί για εμένα τεράστια ευθύνη και είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να εκπληρώνουν μέχρι το τέλος τις ευθύνες που αναλαμβάνουν. Μπροστά μου από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο δουλειά. Είναι πολλά αυτά που με περιμένουν πλέον» προσέθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.
Εκτός αυτού υπογράμμισε πως «είμαι άνθρωπος που συνεχώς ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ευρώπη. Και η ελληνική είναι μία από τις ευρωπαϊκές λίγκες. Είμαι ενήμερος για το τι συμβαίνει στην ΑΕΚ, παρακολουθούσα τους αγώνες, ξέρω για την ομάδα, όμως ποτέ δεν ξέρεις αρκετά, αν δεν αρχίσεις να δουλεύεις μαζί της. Περιμένω λοιπόν να αρχίσω δουλειά και να μπω για τα καλά μέσα στην ομάδα. Όσα είδα απ' έξω, μου προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και ελπίζω αυτές οι εντυπώσεις να είναι σωστές».
Το δόγμα του είναι ότι «ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, αλλά κερδίζεται» και αυτό που πιστεύει είναι ότι οι μάχες κερδίζονται όταν όλοι είναι ενωμένοι: «Όταν είμαστε όλοι μαζί, δεν είναι τίποτα αδύνατο. Η ομάδα έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και ο στόχος όλων είναι να την ξανακάνουμε πρωταθλήτρια. Πιστεύω σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, πιστεύω στους οπαδούς και δεν είναι τίποτα αδύνατο, αν είμαστε ενωμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα