Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 2-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 2-0

bet365

Η Μπάγερν ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισε δίκαια στην Γκλάντμπαχ με 2-0 στο Μόναχο.

Η Μπάγερν θυμήθηκε τον καλό της εαυτό, για ένα ημίχρονο τουλάχιστον, και επιβλήθηκε με 2-0 της Γκλάντμπαχ, για να επιστρέψει στις νίκες και να βρεθεί στο +3 στην κορυφή.

Οι Βαυαροί ήταν εκπληκτικοί στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ντάγκλας Κόστα να παίζει... street football και να κάνει εκπληκτικά πράγματα. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, δεν άφησαν κανένα περιθώριο ούτε για επίθεση στην Μπορούσια και έφτασαν στο γκολ στο 16’, όταν ο Βιδάλ με δυνατή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ραφίνια έκανε το 1-0. Η κυριαρχία των Βαυαρών ήταν ολοκληρωτική, με τον Ντάγκλας Κόστα να κάνει το 2-0 στο 31’ με ωραίο σουτ και την Μπάγερν να πηγαίνει άνετη στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη είδαμε άλλο ματς, με τους παίκτες του Σούμπερτ να ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμό, να βρίσκουν θάρρος και να φτάνουν μία ανάσα από το γκολ, καθώς στο 70’ Χαν είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Οι επιθέσεις των πουλαριών ήταν πιο συχνές, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα