Άρχισαν οι πρόβες 11αδας

Άρχισαν οι πρόβες 11αδας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρχισαν οι πρόβες 11αδας

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος άρχισε τους πειραματισμούς για το βασικό σχήμα ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου (25/10) με τον Αιγινιακό αλλά είναι βέβαιο ότι η 11αδα που θα χρησιμοποιήσει δεν θα είναι αυτή που θα ξεκινάει στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Οι διαδοχικές αναβολές έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League αναμφίβολα κατέστρεψαν το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη, από την άλλη πλευρά όμως χορήγησαν επιπλέον χρόνο στους παίκτες που ήταν πίσω σε φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται το όνομα του Ματζίντ Μπουγκερά ο οποίος – όπως φαίνεται – θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμη 15 ημέρες για να φθάσει σε επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Δεδομένου του ότι ενσωματώθηκε καθυστερημένα σε σχέση με τους υπόλοιπους με κάποια περιττά κιλά. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ επίσης χρειάστηκε τις επιπλέον ημέρες για να βρει τον ρυθμό του. Αμφότεροι υπολογίζονται από τον Νίκο Αναστόπουλο για τους αγώνες του Πρωταθλήματος, όταν αυτοί ξεκινήσουν.

Ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και δεδομένης της απουσίας του Τζιμπούρ λόγω τιμωρίας, το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Ο προπονητής του Άρη έχει να επιλέξει μεταξύ των Καπνίδη, Ίλιτς, εκτός κι αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον δεύτερο στο δεξί άκρο. Είναι κάτι που έχει δοκιμάσει στις προπονήσεις, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Δίλημμα υπάρχει και για την αριστερή πλευρά της επίθεσης καθώς θα επιλεγεί ένας εκ των Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών κι αυτό καταδεικνύει το μέγεθος του φετινού ρόστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα