Το ποδαρικό του Μοράις

Κώστας Ζάλιαρης
Το ποδαρικό του Μοράις

bet365

Η ΑΕΚ κάνει νέο ξεκίνημα έπειτα από μόλις πέντε παιχνίδια τη φετινή σεζόν και ο Ζοσέ Μοράις κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης...

Η 8η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ (ελέω και της αναβολής των δύο πρώτων) ανοίγει νωρίς το μεσημέρι (16:00, NovaSports3) με το παιχνίδι της Κέρκυρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο τους κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μέσα στη σεζόν μόλις την περασμένη εβδομάδα με το τελικό 2-0 επί του Πλατανιά και στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η βαθμολογική αναρρίχηση. Οι Φαίακες ισοβαθμούν με τους σημερινούς τους αντιπάλους, αλλά βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Γκοντό, Κουρμπέλης αλλά και Ινγκλέσιας οι απόντες για το σύνολο από την Τρίπολη, ενώ αντίθετα, ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε άπαντες στην αποστολή, ακόμα και τους τραυματίες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτη και Γκομές, προκειμένου να υπάρξει ακόμα πιο ισχυρός δεσμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του.

Στις 18:15 (NovaSports1), ο Πλατανιάς, με τρομερή παράδοση υπέρ του στα ματς με την Ξάνθη εντός έδρας, φιλοξενεί τους Ακρίτες. Το γεγονός πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την ομάδα του Λουτσέσκου στα Περιβόλια έχουν έρθει ισάριθμες νίκες για τους Κρητικούς, δίνει το σύνθημα για τη σημερινή αναμέτρηση και φυσικά, μια παραπάνω ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου. Από την άλλη, η Ξάνθη ταξίδεψε στην Κρήτη με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το τεράστιο διπλό που πήρε επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο. Δίχως τους Μανούσο και Στάθη οι γηπεδούχοι, εκτός μάχης για τους φιλοξενούμενους οι Χατζητερζόγλου και Σολτάνι.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, στις 20:30 (NovaSports2). Ο Ζοσέ Μοράις θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της «Ένωσης» έχοντας διαδεχθεί τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος απομακρύνθηκε λίγο μετά τη νίκη (2-1) επί της ΑΕΛ. Οι Νεοσμυρνιώτες φέτος έχουν μπει σε ρότα... εκπλήξεων και δυναμικών εμφανίσεων στο πρωτάθλημα και αυτό καθιστά δύσκολο το ντεμπούτο του Μοράις που μετράει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ροντρίγκες, Γκάλο και Χριστοδουλόπουλος είναι τιμωρημένοι, Βάργκας και Λέσκοτ τραυματίες, αμφίβολος με ίωση ο Γιόχανσον, ανέτοιμος ο Σιμόες!

Επανέρχεται από τραυματισμό ο Ρισβάνης για τον Πανιώνιο, παίρνει θέση στην ενδεκάδα ο Μπεν, με πείσμα και αποφασιστικότητα όπως εμφανίστηκε και απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας μείνει με το αίσθημα της αδικίας, η ομάδα του Μιλόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα