Μονακό - Μονπελιέ 6-2

Gazzetta team
Μονακό - Μονπελιέ 6-2

bet365

Η Μονακό βρέθηκε να χάνει και τα βρήκε σκούρα για μία ώρα από την Μονπελιέ όμως στο τέλος πήρε... φωτιά και την σκόρπισε με το τελικό 6-2.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψε στις νίκες στην Ligue1 ύστερα από την ήττα με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική από την Τουλούζ και με αγώνα περισσότερο, μείωσε την απόσταση από το Νο1 και την Νις, στον έναν βαθμό. Μόλις στο 9' άνοιξε το σκορ η Μονπελιέ, με τον Μπουντεμπούζ να εκτελεί φάουλ από το ημικύκλιο και να νικά τον Σούμπασιτς, ο οποίος κινήθηκε στην αντίθετη κατεύθυνση (0-1). Οι Μονεγάσκοι ισοφάρισαν στο 36' όταν ο Μπαπέ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Ραδαμέλ Φαλκάο ξεγέλασε από τα 11 βήματα τον Ζουρντρέν για το 1-1 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Μπαμπέ φάνηκε ξανά, αυτή τη φορά σκοράροντας από κοντά μετά την ασίστ του Μπερνάρντο Σίλβα (2-1) και το 61' ο Μπουντεμπούζ προσπάθησε να νικήσει ξανά τον Σούμπασιτς με φάουλ από το ίδιο σημείο αλλά τελικά το έκανε ένα λεπτό αργότερα από τη βούλα του πέναλτι (2-2). Στο τελευταίο 25λεπτο, η Μονακό έβαλε 4 γκολ. Στο 64' ύστερα από φάουλ η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Ζέμερσον στο δεύτερο δοκάρι σε κενό τέρμα έκανε το 3-2 και στο 74' ο Ζερμέν, που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή, έκανε το 4-2 με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπαπέ από αριστερά.

Στο 76' η άμυνα της Μονπελιέ ήταν τραγική, όπως και η απομάκρυνση του Ζουρντρέν με γροθιές και ο Λεμάρ με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Αντάμα Τραορέ έχοντας μερικά δευτερόλεπτα στο τερέν με πλασέ σε κενό τέρμα ύστερα από επέμβαση του Ζουρντρέν σε πλασέ του Μποσίλια, ο οποίος είχε κάνει όμορφη ατομική ενέργεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα