Οσασούνα – Μπέτις 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Οσασούνα – Μπέτις 1-2

bet365

Ο πορτιέρο της Οσασούνα έκανε δύο λάθη, ο επιθετικός Ριβιέρ αποβλήθηκε στο 87’ και η Μπέτις έκλεψε την εκτός έδρας νίκη (1-2) στις καθυστερήσεις.

Μετά την εντός ντροπιαστική εξάρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τις τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές, η Μπέτις είχε ανάγκη από ένα καλό αποτέλεσμα. Η ισοπαλία στην έδρα της Οσασούνα δεν ήταν ό,τι πιο τέλειο, οπότε οι Ανδαλουσιανοί φρόντισαν στις καθυστερήσεις να κλέψουν το διπλό, παίρνοντας το ματς με 1-2.

Είχαν προηγηθεί με τον Χοακίν (19’) να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να περνάει τη μπάλα με λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα Ναουθέτ. Η Οσασούνα πίεσε και βρήκε την ισοφάριση με το ξεκίνημα του β’ μέρους. Η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρομπέρτο Τόρες (48’) σκόραρε.

Ενώ όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ο επιθετικός τους, Ριβιέρ, χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε στο 87’, με συνέπεια η ομάδα του να δεχτεί την ήττα στο 91’ με τον Φελίπε Γκουτιέρεθ να εκμεταλλεύεται με μακρινό φάουλ την δεύτερη λάθος εκτίμηση του Ναουθέτ και να χαρίζει στους Βερδιμπλάνκος το τρίποντο, που τους έστειλε προσωρινά στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί όπου κατοικούν από το ξεκίνημα της σεζόν οι ηττημένοι νεοφώτιστοι.



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα