Η επικράτηση Σαββίδη και οι όροι του!

Η επικράτηση Σαββίδη και οι όροι του!

bet365

Aπό την στιγμή που η Dimera Media Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, κέρδισε το διαγωνισμό για τη χορηγία του πρωταθλήματος, πλέον απομένει να γίνουν γνωστοί οι όροι της συμφωνίας.
Η επικράτηση του Ιβάν Σαββίδη ήταν εντυπωσιακή, καθώς ψηφίστηκε ομόφωνα και χωρίς κάποια ομάδα της Λίγκας να φέρει αντίρρηση, αφού με την πρόταση των 5 εκατ. ευρώ (2,25 εκατ. ευρώ φέτος, 2,75 εκατ. ευρώ τη σεζόν 2017-18) δεν έδωσε σε κανέναν το δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Απομένει να γίνουν γνωστοί όροι της σύμβασης, που ασφαλώς και θα είναι συνδεδεμένοι με το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Αυτό θέλει να προβάλλει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτό και πρόσφερε το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.
Η εκκρεμότητα στο θέμα του τηλεοπτικού καναλιού που υπάρχει με το ΣτΕ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο θέμα της χορηγίας. Οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη υποστηρίζουν πως η χορηγία θα ισχύσει ανεξάρτητα με τι θα γίνει στο θέμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει το θέμα του καναλιού, τότε στην σύμβαση, που θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρχει πρόβλεψη για να διαφημιστεί, μέσω της χορηγίας της Λίγκας, οποιαδήποτε άλλη εταιρία (πχ.«Μακεδονία Παλλάς») του Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα