Δρακόπουλος: «Ας αποδείξει ότι έβαλε 400.000 ευρώ»

Δρακόπουλος: «Ας αποδείξει ότι έβαλε 400.000 ευρώ»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Ας αποδείξει ότι έβαλε 400.000 ευρώ»

bet365

Ο Δρακόπουλος αμφισβητεί την πλευρά Καγιούλη για τα χρήματα που ισχυρίζεται πως έχει βάλει στην ΠΑΕ.

«Επίθεση» στους Παπαθανασάκη και Καγιούλη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος. Ο οποίος μέσω του «Aθλητικό Metropolis» τους κάλεσε να αποχωρήσουν από την ΠΑΕ. «Δεν είναι η παράδοση της εξουσίας το θέμα, αλλά η παράδοση της διαχείρισης. Ο σύλλογος βυθίζεται και προσπαθούμε να τον σώσουμε προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση. Προκειμένου να υπάρχει ηρεμία και οι παίκτες να αποδώσουν στο ρόλο τους», είπε αρχικά.

Μετά του μεταφέρθηκε τα όσα αναφέρει ο Καγιούλης, ότι έχει βάλει στην ομάδα 400.000 ευρώ και αυτά ζητά ώστε να παραχωρήσει τη διαχείριση: «Να μας πει πού τα έδωσε τα 400 χιλιάρικα και να του τα δώσουμε. Αν τα έχει βάλει για τις πραγματικές ανάγκες του συλλόγου να του τα δώσουμε για να μας δώσει το OK να αναλάβουμε. Μπορούμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα και να αποχωρήσει. Εγώ, όμως, αμφισβητώ ότι έδωσε αυτά τα λεφτά. Πιστεύω ότι δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του. Πεποίθησή μου είναι ότι ψεύδεται. Πού έβαλε αυτά τα λεφτά; Οι παίκτες πληρώνονται από τις εκχωρήσεις των τηλεοπτικών. Όποια έσοδα έχει ο σύλλογος από τα εισιτήρια πάνε στις πρώτες ανάγκες. Πού πήγαν αυτές οι 400 χιλιάδες ευρώ; Κι αν η ομάδα πέσει στη Β’ Εθνική ποιος επενδυτής θα δώσει αυτά τα λεφτά που ζητούν; Να εμφανίσει αποδείξεις».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν θέλει να συναντηθεί με τον Παπαθανασάκη. «Προσωπικά εγώ όχι. Όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο Τουτζιάρης και ο Κατσαμπής και δεν απαντάς είναι προσβλητικό για τον Ηρακλή. Όταν κάναμε τις διαμαρτυρίες στην πλατεία Συντάγματος ο Τάσος Κατσαμπής ήταν παρών. Και δεν του απαντάς στο τηλέφωνο; Είσαι κατάπτυστος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα