«Όλοι από το μηδέν»!

Gazzetta team
«Όλοι από το μηδέν»!

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης μιλάει για το ματς με τον Πανιώνιο και τα νέα δεδομένα στην ΑΕΚ με την έλευση του Μοράις...

Όπως συνηθίζεται στην κάμερα της Nova μίλησε ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με αφορμή τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ωστόσο, τώρα που έχει αλλάξει ο κόουτς υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ακούσει την άποψη του άμεσα συνεργαζόμενου...

Ο Μιχάλης Μπακάκης που αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις και εννοείται πως μίλησε για τον Ζοσέ Μοράις και τη σημασία της αντικατάστασης ενός τεχνικού:

«Το να αλλάζεις προπονητή δεν είναι και το πιο ευχάριστο γιατί όσο να ' ναι δένεσαι και συνηθίζεις με τον τρόπο που προπονεί την ομάδα. Είναι πολλά που πρέπει να αλλάξεις, αλλά το γεγονός της αλλαγής έχει και θετικό αντίκτυπο διότι έχουμε νέες φιλοδοξίες, θέλουμε να δείξουμε πράγματα, να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλει ο νέος προπονητής και σίγουρα θα μας βοηθήσει. Όλοι ξεκινάμε από το μηδέν.Θέλουμε να δείξουμε στον προπονητή ποιοι είμαστε για να χτίσει μια ομάδα με τα δικά του “θέλω” και τη δική του δουλειά και είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του, ώστε να φανεί αυτό μέσα στο γήπεδο. Πήραμε ψυχολογία με τη νίκη μας στη Λάρισα και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στο ματς με τον Πανιώνιο, ώστε να είμαστε ακόμα καλύτερα ψυχολογικά και να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Εννοείται πως ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε και στον βασικό λόγο της συνέντευξής του, στο ματς με τον Πανιώνιο:

«Πρέπει να προσέξουμε τα πάντα στο Σαββατιάτικο ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε μέχρι το Σάββατο για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε ο 25χρονος διεθνής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ροντρίγκο Γκάλο στην αυριανή αναμέτρηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα