Αμφίβολος ο Γιόχανσον!

Αμφίβολος ο Γιόχανσον!

Γιώργος Τσακίρης
Αμφίβολος ο Γιόχανσον!

bet365

Το πρόβλημα ίωσης δεν έχει ξεπεραστεί για τον Σουηδό μέσο που είναι στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή αλλά αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ατομικό ξανά ο Βάργκας...

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της αυριανής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό διότι εκτός από τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες, άρχισαν και οι ιώσεις όπως συνηθίζεται τούτη την περίοδο και εννοείται πως αναφερόμαστε στον Γιάκομπ Γιόχανσον ο οποίος ταλαιπωρήθηκε χθες και σήμερα προφυλάχθηκε.

Θυμίζουμε πως ο Ζοσέ Μοράις στο ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γκάλο, Χριστοδουλόπουλο και Πατίτο, στους τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας, ενώ ο Σιμόες που βρίσκεται στην αποστολή έχει ακόμη ενοχλήσεις στον αχίλλειο και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί χωρίς να τον επηρεάζει το πρόβλημά του.

Με την κατάσταση του Σιμόες να είναι αυτή που σας περιγράφουμε παραπάνω καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως είναι μεγάλο θέμα το πώς θα είναι αύριο λόγω της ίωσης, ο Γιάκομπ Γιόχανσον που έκανε χαλαρό πρόγραμμα με τρέξιμο και γυμναστήριο. Αν δεν είναι καλά, τότε αναζητείται αμυντικό χαφ με τον Γαλανόπουλο να είναι κοντά στο να κάνει (μαζί με τον Μοράις) το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα