Xωρίς Ντιγκινί η προπόνηση του Ατρόμητου

Xωρίς Ντιγκινί η προπόνηση του Ατρόμητου

Νίκος Μαρούδας
Xωρίς Ντιγκινί η προπόνηση του Ατρόμητου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο, με τον ποδοσφαιριστή όπως είναι γνωστό να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Το πρωί της Παρασκευής, στο Περιστέρι γυμνάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές κανονικά με μοναδική εξαίρεση τον Ντιγκινί, ο οποίος έμεινε εκτός παρά το γεγονός πως την Πέμπτη είχε ακολουθήσει ένα μέρος.

Άλλωστε, δεν υπολογίζεται ως γνωστών για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Από εκεί και πέρα, άλλο πρόβλημα για τον Γιώργο Κορακάκη δεν υπάρχει και το Σάββατο θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πάρει μαζί του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα