Αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, γήπεδο...

Αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, γήπεδο...

Αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, γήπεδο...

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ «πάτησε» το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα,επιστρέφοντας από το Μπακού,όπου θα παραμείνει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Οι ασπρόμαυροι από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν για λίγες ώρες μέχρι την απογευματινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου», που έφτασε στην Αθήνα μετά από ταξίδι 3,5 ωρών από το Μπακού, συμμετέχουν 25 ποδοσφαιριστές. Ο Στέφανος Αθανασιάδης, που δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Καραμπάχ, είναι σε καλύτερη κατάσταση, το ίδιο και ο Γιάννης Μυστακίδης,ο οποίος λόγω υψηλού πυρετού, αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή στην Αθήνα,καθώς μπροστά του υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα