Χωρίς Μανούσο με Ξάνθη ο Πλατανιάς

Χωρίς Μανούσο με Ξάνθη ο Πλατανιάς

Το πρόβλημα στον προσαγωγό δεν επιτρέπει στον Γιώργο Μανούσο να είναι στα σχέδια του Παράσχου για το ματς με τον Πλατανιά.

Χωρίς Μανούσο με Ξάνθη ο Πλατανιάς

Στο ματς με την Ξάνθη στα Περιβόλια (22/10, 18:15), ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανούσου εξαιτίας του προβλήματος στον προσαγωγό του.

Έτσι, η 19μελή αποστολή του αποτελείται από τους:

Μπανανά, Κάργα, Καρυπίδη, Αποστολόπουλο, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Γιακουμάκη, Ντίνα, Ηλιάδη, Ντιλαβέρ, Τσουράκη, Γιορέντε, Κοκκαλά, Σωτηρίου. 

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη έρχεται να μας αντιμετωπίσει με αρκετά καλή ψυχολογία, μετά από τη νίκη της στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι αρκετά σφικτή στην άμυνα, κάτι που έχει αποδείξει κυρίως στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. Όμως και εμείς από την πλευρά μας παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται για να «σπάσουμε» την άμυνά τους και να φτάσουμε στη νίκη».

Best of internet