«Αξίζει σεβασμό και σωστή υποδοχή ο Μουρίνιο»

Κώστας Ζάλιαρης
«Αξίζει σεβασμό και σωστή υποδοχή ο Μουρίνιο»

bet365

Την εκτίμηση που τρέφει προς τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε, δηλώνοντας πως το πιο σωστό θα ήταν ο κόσμος της Τσέλσι να τον υποδεχθεί με τον δέοντα σεβασμό. «Όλα καλά με Τέρι, δεν είναι τραυματίας» ξεκαθάρισε ο Ιταλός.

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο Κόντε, ήταν λογικό να περιμένει και να δεχθεί ερωτήσεις για τον προκάτοχό του στον μπλε πάγκο, Ζοσέ Μουρίνιο, που επιστρέφει στο παλιό του «σπίτι» ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχει γράψει τη δική του ιστορία με αυτό τον σύλλογο, έχει πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες και του αξίζει σεβασμός. Θα πρέπει ο κόσμος να τον υποδεχθεί σωστά. Είναι κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας με τα όσα πέτυχε. Τον σέβομαι απεριόριστα, όμως από το σφύριγμα της πρώτης σέντρας, θα είναι εχθρός μας» είπε ο Κόντε, που ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν εκ νέου τραυματία τον Τζον Τέρι:

«Ο Τζον είναι μια χαρά. Έχει προπονηθεί, είναι ετοιμοπόλεμος, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο και είναι απόλυτα διαθέσιμος».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τον Πολ Πογκμπά, τον οποίο είχε στη Γιουβέντους, ο Ιταλός κόουτς της Τσέλσι σχολίασε: «Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και ήταν όνειρό του να γυρίσει στη Γιουνάιτεντ. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί αξίζει τα πάντα. Αρκεί να του έρθουν μετά από το μεταξύ μας παιχνίδι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα