Προκλητικές δηλώσεις από Ορλάντο Σα

Προκλητικές δηλώσεις από Ορλάντο Σα

Gazzetta team
Προκλητικές δηλώσεις από Ορλάντο Σα

bet365

Ο Ορλάντο Σα δεν είπε απλά μόνο οτι όντως του έγινε πέναλτι, αλλά τόνισε οτι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Λιέγη.

Την δική του εκδοχή για την φάση με το μαρκάρισμα του Γιώργου Κουτρουμπή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε ο Ορλάντο Σα.

Ο 28χρονος επιθετικός, αφού επέμεινε οτι όντως ανατράπηκε από τον στόπερ του «τριφυλλιού», συμπλήρωσε...

«Για μένα, αυτό το αποτέλεσμα αφήνει μια αίσθηση ήττας. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν υπήρχε παρά μόνο μια ομάδα, η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο και ήθελε το ματς.

Ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε στο να μας περιμένει και να κάνει λάθη. Σπάνια έχω δει μια ομάδα να παίζει με αυτόν τον τρόπο. Αρνήθηκαν επίμονα το παιχνίδι. Ειλικρινά περίμενα κάτι άλλο, από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να είναι περισσότερο ποδοσφαιριστές στην Αθήνα. Είχαμε καλή αντίδραση μετά τα δύο πρώτα γκολ. Πιστέψαμε στο γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα