Συνάντηση Σαββίδη-Μαρινάκη

Συνάντηση Σαββίδη-Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είχαν τετ α τετ σε μια προσπάθεια να πέσουν έστω και προσωρινά οι τόνοι.

Συνάντηση Σαββίδη-Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης βρίσκονται στα μαχαίρια λόγω του ποδοσφαίρου, αλλά και για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς και για την χορηγία της Super League.  Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Ώρα για Σπορ» μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε πρόσφατα επαφή που απέφερε έστω και κάποια προσωρινή ανακωχή.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τον διαγωνισμό που αφορούσε τις τηλεοπτικές άδειες, οι δύο πλευρές είχαν επαφή.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ιβάν Σαββίδης μετέφερε προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη την δυσαρέσκειά του για την θέση του Ολυμπιακού που τον είχε αποκαλέσει «κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στην Ελλάδα».   

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε αναφέρει στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ πως η μητέρα του έχει ποντιακή καταγωγή και την ιστορική οικογένεια Υψηλάντη και πως τιμά τον ποντιακό ελληνισμό.

Best of internet