Μανθάτης: «Σήμερα μπήκαν οι βάσεις»

Μανθάτης: «Σήμερα μπήκαν οι βάσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Μανθάτης: «Σήμερα μπήκαν οι βάσεις»

bet365

Σε καλό δρόμο είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μανθάτη, που δήλωσε ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του, ενώ τόνισε ότι μπήκαν οι βάσεις για την πρόκριση.

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του και έτοιμος να πιάσει την ευκαιρία από... τα μαλλιά, δήλωσε ο Γιώργος Μανθάτης, που τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ Tv πως ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για το ντεμπούτο του, είπε:
Υπέροχο συναίσθημα, να κάνεις ντεμπούτο στο «Καραϊσκάκης», σε ένα τόσο σπουδαίο ματς, είναι κάτι φανταστικό. Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση σήμερα, πρέπει όμως να δώσουμε συνέχεια στο Καζακστάν.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:
Είμαστε σε καλό σημείο, έχουμε, πλέον, σταθερότητα... Με τις αλλαγές προπονητή, ήταν λίγο περίεργο, χρειαζόμασταν σταθερότητα και υπομονή. Στους νέους, μας δίνει ευκαιρίες και είναι θετικό για εμάς αυτό, έχουμε καλά αποτελέσματα, κάναμε μία καλή σειρά με παιχνίδια όπου πήραμε θετικά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ώθηση.

Για τα νέα παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες:
Όταν ξέρεις ότι είναι προπονητής... νέων, που συνηθίζει να δίνει ευκαιρίες, έχεις ένα επιπλέον κίνητρο να δουλέψεις περισσότερο στις προπονήσεις και να είσαι έτοιμος. Είμαστε τουλάχιστον 10 χρόνια στην ακαδημία, περιμένουμε πάντα την ευκαιρία και προσπαθούμε να είμαστε σε θέση να την εκμεταλλευτούμε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα