Κολοβέτσιος: «Κίνητρο ο νέος προπονητής»

Κολοβέτσιος: «Κίνητρο ο νέος προπονητής»

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον Πανιώνιο και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναφέρθηκε στα θετικά που υπάρχουν με την έλευση του νέου προπονητή.

Κολοβέτσιος: «Κίνητρο ο νέος προπονητής»

Ο Ζοσέ Μοράις θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ενωσης το Σάββατο και όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως είπε ο Κολοβέτσιος στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της ΑΕΚ...

Για την αλλαγή προπονητή: «Το καλύτερο είναι εμείς να μην επηρεαζόμαστε από τις αλλαγές προπονητή. Ασφαλώς και είναι σημαντικές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, δηλαδή από νίκη. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι το επόμενο με τον Πανιώνιο, αλλά με την έλευση του νέου προπονητή θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να πάμε στο ματς όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής, ο ποδοσφαιριστής συνήθως θέλει να δείξει παραπάνω πράγματα. Θέλει να δείξει ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες. Αυτό πιστεύω ότι θα ισχύσει και στην ομάδα μας. Μόνο θετικό μπορεί να είναι».

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ: «Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντική η νίκη στη Λάρισα για πολλούς λόγους. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να γυρίσουμε το κλίμα. Το κλίμα γυρίζει μόνο με συνεχείς νίκες. Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο επίσης είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να νικήσουμε».

Για τον Πανιώνιο: «Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Παλεύουν όλοι μαζί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει ένα σύνολο τα τελευταία 2-3 χρόνια, το οποίο είναι πολύ “δεμένο”. Θεωρώ ότι η επιθετική τους γραμμή είναι το δυνατό τους σημείο κι εκεί πρέπει να δώσουμε βάση για να μη δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε στην επίθεση».

Για την επιστροφή του στην 11άδα: «Όλο αυτό τον καιρό που ήμουν εκτός έλεγα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά απ' ότι δούλευα ως τώρα, έτσι ώστε όταν θα μου δινόταν η ευκαιρία να έμπαινα μέσα και να ήμουν έτοιμος. Ήταν πολύ καλή η συνταγή αυτή που ακολούθησα και θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να αντεπεξέλθω».

Best of internet