«Κλοπή» στην Λιέγη!

«Κλοπή» στην Λιέγη!

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον διαιτητή «καρμανιόλα», που όπως και στο Βίγκο στέρησε από τον Παναθηναϊκό την νίκη στην Λιέγη!  

«Κλοπή» στην Λιέγη!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Πλέον μιλάμε για ξεκάθαρα «μηνύματα» από την ΟΥΕΦΑ σε βάρος του Παναθηναϊκού, σε μία ΟΥΕΦΑ όπου γενικός γραμματέας και απόλυτο αφεντικό είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, γιος του Σάββα, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι για να μην ξεχνάμε πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση και τι ακριβώς συμβαίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «τριφυλλιού» σε αυτόν τον όμιλο. Η αρχή έγινε στο Βίγκο. Στο 0-0 και με την ομάδα του Στραματσόνι να κυριαρχεί στο γήπεδο ο ρέφερι «έπνιξε» πεντακάθαρο πέναλτι σε βάρος του Ιμπάρμπο.

Οι ομορφιές συνεχίστηκαν απόψε στην Λιέγη. Ξανά ένας διαιτητής στέρησε από το «τριφύλλι» το δικαίωμα να πάρει την νίκη, το δικαίωμα να πάει στο ημίχρονο με αυτό που άξιζε κρίνοντας από την εικόνα των 22 ποδοσφαιριστών πάνω στο χορτάρι. Άλλο το 2-0 στην ανάπαυλα και άλλο το 2-1, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έβγαζε το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο και έμεινε ξανά χωρίς λύσεις, χάνοντας με αναγκαστική αλλαγή Σάμπα και Ζέκα, έχοντας τον Κουτρουμπή με πυρετό και τον Μπεργκ εκτός.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το ματς, απόψε, δεν το έχανε για κανέναν λόγο αν δεν βρισκόταν αυτό το πέναλτι ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αυτή η απόφαση που θύμισε διαιτητή ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως αυτός ο τυπάκος από την Πολωνία να «ψάχνει» την μεταγραφή στην Σούπερ Λιγκ και να συναντήσει τα ινδάλματά του. Τον Κύζα, τον Αρετόπουλο, τον Σπάθα, τον Βοσκάκη και τα άλλα αγαπημένα παιδιά του «συστήματος».

Μιλάμε για ξεκάθαρη κλοπή που αλλοιώνει την εικόνα του ομίλου. Μετά το 2-2 στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός θα είχε το «τρίποντο» στο σακούλι και θα ήταν πολύ γερά στο κόλπο για τους «32». Ας είναι. Ρόδα είναι και γυρίζει. Για όλους.

Για ποδόσφαιρο, συστήματα, τον Ιμπάρμπο και τον Λέτο, για το στήσιμο του Στραματσόνι, την εικόνα του δευτέρου μέρους και όλα όσα έγιναν σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο θα τα πούμε αύριο, με καθαρό μυαλό και έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα. Απόψε, συγγνώμη, είναι αδύνατον...

Best of internet