Παναθηναϊκός: Κι όμως μπορεί!

Παναθηναϊκός: Κι όμως μπορεί!

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Κι όμως μπορεί!

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε μέσα από τα χέρια του το τρίποντο στη Λιέγη, όμως έχοντας οδηγό την σεζόν 08-09 μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση!

Κρίμα και άδικο για τον Παναθηναϊκό που ενώ άξιζε να φύγει με το διπλό από την Λιέγη, τελικά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα. Το 2-2 με την Σταντάρ, του έδωσε τον πρώτο του βαθμό και του... θύμισε την σεζόν 2008-2009.

Τότε, για το Τσάμπιονς Λιγκ, και πάλι είχε 1 βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κι όμως, προκρίθηκε! Στον όμιλο με Ίντερ, Βέρντερ Βρέμης και Ανόρθωση, ο Παναθηναϊκός του Τεν Κάτε, είχε αρχίσει με ήττα (0-2) από την Ίντερ και 3-1 από την Ανόρθωση. Στην τρίτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλος με την Βέρντερ και πάλι 2-2, σε ένα ματς που ήταν καλύτερος (δύο γκολ τότε ο Μάντζιος, δύο γκολ με την Σταντάρ ο Ιμπάρμπο), όπως και σήμερα.

Αυτός ο βαθμός αν και φαινόταν λίγος, τελικά στο τέλος του έδωσε την πρόκριση! Μετά από το ματς με την Βέρντερ ακολούθησε το 0-3 στην Γερμανία, το διπλό στο Μιλάνο με την Ίντερ (0-1) και η νίκη επί της Ανόρθωσης με 1-0. Πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο!

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ο Παναθηναϊκός τώρα; Ό, τι και τότε! Τρεις νίκες στα ματς που απομένουν. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Σταντάρ στη Λεωφόρο, αυτό με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και κλείνει με την Θέλτα στη Λεωφόρο. Σίγουρα μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του «τριφυλλιού», όμως έχει δείξει και στα τρία παιχνίδια πως μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του και να προκριθεί στην επόμενη φάση!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα